.

Det här är vidrigt!!!! Jag blir så arg! Samhället måste kunna göra något åt dessa människor INNAN någon dödats! När det redan har varit upprepade mordhot, hon fruktar för sitt liv och det uppenbarligen inte räckt med besöksförbud, då måste det tas till andra medel!!

Kommentarer
Postat av: Selma

gud vilka sjuka människor det finns!! ;o

2010-05-18 @ 22:34:55
Postat av: Alex

Jag tycker sådant är så fruktansvärt hemskt.

Det är en helt obegripligt sjuk värld vi lever i, och jag kan ofta känna ledsamhet över tanken att ute på gatorna så går det folk som är heeelt väck i huvudet.



Det får mig också att tänka på stackars Nancy som helt oprovocerat blev misshandlad till döds med en Pommac flaska runt nyår - hon hade hela livet framför sig!

Den killen som sitter häktad för mordet är inte speciellt gammal och har redan hur mycket skit som helst i sitt brottsregister. Våldstäcksförsök, brutala misshandel (mot tjejer), osv, osv.

Varför låter man en sådan få gå lös hur som helst? - för att man skall vänta in tills han dödar någon för att ha "skäl nog" att göra något åt han?

Sedan då, är det rätt att släppa ut han igen? Varför? Skall en sådan person verkligen få gå fri?

Är det inte bättre att skicka iväg sånna idioter som han (efter lååång tid i fängelset) och kriga istället för stackars oskyldiga barn?

Han kan gott rensa minor på minfält istället för att goda människor skall behöva göra det - då får vi se om han är så kaxig när han inte kan ge sig på försvarslösa tjejer längre.

När de själva står på ett minfält och är konstant ett felsteg ifrån sin egna död så kanske, bara kanske, de börjar förstå vad de har gjort.



Herregud vad långt detta blev, sorry!

2010-05-19 @ 00:37:44
Postat av: Cecilia

Fyfan! :S

2010-05-19 @ 22:10:00
URL: http://ciccianderssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback