Hopp! Då åker vi då!

Dags för Koh Samui och det känns fortfarande overkligt! Nu tycker ni säkert jag gör en stor grej av ingenting, men jag har inte upplevt en utlandssemester på flera år. No joke. Så för mig är det en grej. Att äntligen få drar i iväg och bara sola, bada och ha det gött. Och nu tycker också säkert några av er att jag försöker rub it in your face. Men det gör jag inte. Jag vet ju inte ens vems fejs jag rubbar in det i. Eller jo, några såklart. Men ni är ju mina kompisar, och ni unnar mig detta. Aja! Ska inte bli långrandig! Ska försöka blogga som vanligt! Ses på andra sidan! Inte den där "andra sidan", men ni vet, andra sidan jorden. Fast det fattade ni nog. Ni kan ju koppla. Eller vad vet jag. Kanske inte.
I alla fall! Up up and away!

God morgon

Trööööötter. Ska käka frulle med Martin nu! Puss!

We are family

Hej! Har haft en fantastisk dag! Träffade upp frugan (vi är som ett gift par, bästisar sen åttan) över en lunch, som sedan blev strosande i solen, tittande i affärer, kaffe, rosé och en underbar middag. Vi har gått runt halva stan och gungat och cyklat och bara haft det allmänt nice. Nice!
Och så har vi bokat biljetter till Whitney Houston som kommer till Globen i juni!!!! Jag är så taggad så jag dör!! Har haft hennes platta som soundtrack hela dagen, och jag är verkligen innerligt tacksam att jag får möjligheten att uppleva en sån talang. Så mycket som jag har sjungit till hennes låtar, och övat. En sann inspiration inom musik.
Nu är jag helt slut! Dagen har gått i ett, och trots att det bara har varit livsnjutning så blir man trött av sånt också tydligen. ;) Ska lägga mig strax, för imorgon måste jag packa och bli klar med allt inför resan. Godnatt!

Tja! Har lite grejer just nu. Återkommer! Tjing!

-

Rastlöööööööös

Har en timma kvar tills jag är framme i götet! Jag brukar njuta av min me-time jag får när jag åker tåg, men nu går tiden långsammare än någonsin. Kan inte slappna av. Har varit så mycket det senaste att jag ständigt är uppe i varv. Aja, snart är jag hemma iallafall! Mama and papa, I'm coming home!
Vill berätta nåt kul. Men jag vet inte vad. Så jag pose:ar lite istället.

Fan att man inte föddes lite tidigare.


Sthlm när solen ligger på är så vackert

Mysig lunch i solen med My! Nu ska jag strax bege mig mot centralstationen, och Göteborg! Tjing!

Wednesday........undra hur han (måste varit en han) som kom på stavningen tänkte

Hej! Ska strax promenera ner till stan för att luncha med My. Och sen Corinne & Friends. Ska bli så skönt att fixa färgen! Puss då!

Sicken dag det har varit.

Packa, flyttstäda, och en massa därtill. En dag av mycket känslor och nu är jag ganska slut. Imorgon ska jag till min frisör Emma, och på kvällen blir det hem till Götet. Skönt. Semester. "Kim" frågade i kommentarerna om jag kommer ha ett blogguppehåll eller köra som vanligt. Jag hoppas kunna uppdatera ungefär som vanligt, beror dock på hur bra internetuppkopplingen är där. Vi hörs imorgon. Ta hand om era nära och kära nu. Puss.

Summer is on it's way

Mitt i flytten håller jag på att packa inför Thailand. Hur glad blir man inte av den här packningen? Ljusa färger, mönster, tunna tyger. Can't wait. Förresten, om någon av er har ett boende i centrala Sthlm, mejla mig gärna på [email protected]. Är i suuuuuperstort behov av en 1:a eller ett rum, om det är någon sköning som hyr ut! Tack!!

Allting börjar och slutar med familjen.

Dem människor du anser dig vara din familj, dem är ditt allt. Inga nyheter. Men ibland händer saker som ger en insikt. Och då blir det mer tydligt än någonsin. Jag upphör aldrig att förvånas av människan. Väljer alltid att tro på det goda i folk.

Jag känner så mycket kärlek just nu, att jag inte ens orkar. Det blir för mycket. Närå. Skoja. Det kan det inte bli för mycket av. Jag återkommer.

Dagens låt


Hata rubriker

Träffade Lovan över en frukost imorse, och dagen har gått till ärenden, tvätt och telefonsamtal. Är mitt uppe i en flytt nu, så det är en massa som måste göras. Ska bli skönt när det är över, och jag har ju Koh Samui runt hörnet (läs: fredag!!!) så snart blir det semester för hela slanten. Det kommer bli en intensiv sommar, så det blir att starta batterierna igen med 2 veckors avkoppling!
Denna charmiga bild från i lördags är från Maries blogg

Lite bilder från gårdagen

Världens bästa brunch på Sirap med min fina kusin (t.v) och hennes vän. Sen var vi på Lakritsmässan. Fråga mig inte varför. Har massor att stå i idag, så jag tänkte bara titta in och säga hej. Kul att läsa era kommentarer, blir jätteglad när ni tycker till!! Det är ju ni läsare som gör att jag ens bloggar. Så fortsätt med det! Och som sagt, har ni frågor är det bara att köra i kommentarsfältet så svarar jag när jag hinner. Puss!

Lördagskväll

Först hade vi avslutningskalas med hela Grease-gänget, lite sorgligt faktiskt. Man blir ju lite som en familj. Men all good things come to an end right? Och det är ju egentligen inte så sorgligt, för de vänner man har fått, kommer man ju träffa oavsett.

Sen mötte jag upp dem här två favoriterna på East. De hade varit och kollat på Grease!
Ginni har jag känt sen jag var fjorton! Väldigt intressant hur människors vägar korsas på olika sätt. Det här är en av de mest talangfulla människor jag vet. Han är en grym producent och låtskrivare.
Idag är jag helt slut. Berättar mer imorn. Och så lite bilder på det. Tjing

aaaaaaaaah dagens låt


Men tjeeeena

Började dagen med en skön joggingrunda, och nu är jag på teatern! 2 föreställningar idag, vårens sista! Känns lite sorgligt. Hatar att säga hej då. Men det är ju inte för evigt. Så det tänker vi inte på. Sen får vi se vad som händer ikväll! Måste springa och sjunga och dansa lite nu! Tja rå!

Nour är bäst, ingen protest

Hemma nu efter kvällens Grease-föreställning, och RAW. Jag är så stolt. Nour var bäst. Utan tvekan. Hon skulle i och för sig kunnat springa runt och skrika som en apa och jag hade tyckt hon var bäst. Men all kärlek aside, så är den humorn hon kör definitivt min slags humor. Så även om jag inte kände henne så hade jag tyckt hon var bäst. Så. Försökte vara lite objektiv där. Ska varva ner lite, och lägga mig strax. Är supertrött. Imorgon kör vi 2 föreställningar, och sen är det fest. Tror jag. Av nån anledning så tycker jag alltid det är jobbigt att bestämma vissa saker. Så fort jag känner mig bunden till nåt, känner jag mig tvingad, vilket leder till att jag bara får ångest. Som att bestämma att det är fest imorgon. Då känner jag mig plötsligt bunden till att festa. Tänk om jag är jättetrött imorgon och inte alls orkar? Måste jag då? Konstig grej. Men det slutar alltid med att jag blir taggad. Man är alltid taggad efter show. Jag är det iallafall. Så fest imorn dårå! Tror jag. Godnatt.
Ps. Genuina människor är det finaste som finns.

DAGENS LÅT!!!!!!


Fredag!

Ikväll spelar vi Grease, sista helgen blir det nu! Har gått himlans fort. Efter det är det RAWGöta Lejon där bästa Nour ska köra stand-up. Ska bli så skitkul!


Lite hår

I det här inlägget frågade Hanna:
Postat av: Hanna
Hur gör du med ditt hår för att få det sådär fint? Hur fixar du ditt hår en vanlig dag? :)
Svar: Just på bilden hade jag plattat luggen lite en snabbis, som oftast blir bångstyrig. Har jag nytvättad hår så lockar jag det lite med plattången för att få bort det där frissiga. Sen så håller det tills nästa gång jag tvättar, så jag fixar bara de hårslingor som inte ser ut som jag vill. Brukar alltid styla med plattången vare sig jag har det rakt eller lockigt. Går snabbt och lätt!




Dagens matlagningstips!

Så himla bra om man är sugen på nåt gott eller inte dödshungrig men ändå hungrig! Fruktyoghurt utan tillsatt socker, och så slänger man i frysta blåbär! Blir supergott! Lite som en smoothie, fast osmoothad.
Ps. Rubriken är, extremt ironisk.

Tjallå

Har inte så mycket och säga. Lite mycket i huvudet nu. Har sprungit runt och grejat. Kallt och oskönt väder. Men hade det inte vart det så hade vi nog inte uppskattar värmen och solen när den väl kommer. Man kan inte alltid ha det bra. Så vi kan tacka moder jord för att hon ser till att vi uppskattar saker. Eller nåt. Whatever.

Hierro och ROCK BAND

Blev lite hetsigt så jag hann inte uppdatera! Var hon kiropraktorn som gjorde mitt liv så mycket lättare. En sån skillnad efter några knäckningar, och bättre blir det när det får lägga sig lite. Låg i soffan i mjukisar och insåg en kvart innan vi behövde åka, att jag visst skulle på bio! Filmpremiären för Hierro. Slängde på mig en tshirt och så skyndade vi iväg. Bio är mysigt. Filmen, not so much. DEN SÖG. Orka vara finkänslig. Huvudrollen var otroligt vacker och ungen (det finns oftast en unge, ni vet som man bara vill krama sönder) i filmen var värd att ens ta sig igenom filmen. Men det var en psykologisk thriller, som inte ens var psykologisk utan bara flummig. Jag väntade och väntade på vändningen, där mitt förväntade slut skulle bli något helt annat och blow me away, men det kom aldrig. Tyvärr. Men inte hängde vi läpp för det, vi åkte vidare till releasefesten för ROCK BAND i Sverige som är ett armbandsmärke som haft otrolig succé i världen och bärs av alla höjdare i Hollywood. Sicken säljande mening jag fick till där. hehe. Alla gäster fick även välja ut ett one of a kind armband att ta med hem.
Träffade flera favoriter, så väldigt trevlig kväll!

Jag och Fredrick (Federley), riksdagsledamot, och en otroligt fin människa.
Herbie. Var ett tag sedan vi sågs. Jobbade ihop i studion när jag var 16. Väldigt duktig musiker med en positiv energi utan dess like.

HAHAHAHA

When choosing a company name goes wrong.........

Not so soft

Minst sagt oskön morgon. Sämsta på länge. Harmoniska morgnar är essentiella för att jag ska må bra. Behöver andas och få vara i min egen värld lite för att starta upp. Don't mess with me in the morning. För jag funkar inte då. Fast samtidigt är det lite skönt, för jag är mindre mottaglig då. Orkar inte känna så mycket, så saker och ting flyger förbi lättare. Några tårar av frustration och jag är klar. En fin morgon är nåt av det bästa som finns. Väckas av musik, eller ljudet av när någon tittar på teve, men på låg volym för att inte väcka en. Och doften av kaffe. Och någon man älskar.

Hoppas ni får en fin dag.



Ps. Snö imorse. Sicken grej.

Godnatt.

Det vackraste som finns, är passion. Kärleken en människa känner till vaddetnukanvara. Gör mig alldeles lycklig att bevittna.

Wow

Kolla in den här superjordgubben:
hehe, vill bara äta upp den, men jag kände att den behövde förevigas!

Pain Deluxe

GAAAAAAAAAAAH Jag har så ont i min rygg. I samma veva som vi hade premiär med Grease hade jag ju samma smärta, och efter ett besök hos kiropraktorn blev det bra. Men nu är det tillbaka, och jag stönar varje gång jag böjer mig eller justerar ryggen på något sätt.  Bara så ni vet dårå. Skönt att det är min blogg. Så jag kan klaga. Alla behöver klaga lite då och då. Då vart det klart. Ska till kiropraktorn imorn! Lars-Magnus Wester. Han är grym. Allting löser sig.
Börjar bli så himla fint på Djurgården

Just do it

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Den här är livet. Gå till Blueberry, och be om en Eat Your Greens med ingefära. Gör det bara

Ska vi ta och flytta till New York kanske..LA NY LA NY


Måndag 14.31

Började dagen med morgonpromenad i solen. Ett numera återkommande inslag i min vardag. Hade ett trevligt möte tidigare, och sen ett långt snack med en person som betyder otroligt mycket för mig. Som nästan alltid får mig att fälla tårar när vi pratar.
Ska jobba lite nu, och sen blir det träning. Skönt. Puss. Happy Monday.

Harmoni

Gick upp och gick en morgonpromenad i solen, och pratade om gårdagens bravader. Alltid dagen efter att jag varit ute, så är den första jag ringer, alltid mamma. Vi pratar ju jämt, men just när jag varit ute så känns det som att mami är den jag vill berätta om saker för. Kanske för att hon är en sån bra lyssnare ibland. Eller skrattar mest åt mig. Mysigt är det iallafall. Att dela det roliga. Sitter på cafét vid mig nu och dricker kaffe. Får gjort lite jobb framför datorn till Colby Caillat i bakgrunden. Hennes platta är helt grym förövrigt. Längtar som tusan till Thailand nu. Tolv dagar kvar. Om inte vulkanen ska forsätta bråka. Men det får vi hoppas den inte gör.
Hoppas ni har en fin söndag. Ta ett riktigt djupt andetag, och känn livet. Mycket snack om livet nu (nej jag är inte med i nån sekt hehe) men egentligen, kan det bli för mycket? Jag tröttnar aldrig. Fascineras ständigt. Så jäkla ball grej. Hur saker funkar och förändras och vart vi kommit ifrån och yadayada. Och slutändan är det enda som betyder nåt att man är lycklig och använder tiden vi har till att leva. Och ibland behöver man bli påmind! Jag behöver det. Försöker påminna mig själv hela tiden.

Yesternight was a good night

Började kvällen med lite skålande då vi tog oss igenom en tuff helg med del av ensemblen som var borta. Och det bara är en helg kvar med Grease, och finaste Helena ska inte vara med nästa vecka. Hatar alla slags farväl. När en period i ens liv ska ta slut, och man börjar en annan. Ledsamt, men också fint. Det är ju livet. Fick en fin ros av henne. Hon kommer vara saknad. Slängde på mig lite kläder, och rufsade till perukhåret (jag har peruk i föreställningen och då blir håret riktigt lockigt under).
Träffade upp Denise och gick igenom senaste nytt, för att sen möta upp Moa och stötta Knappen och Hakim som skulle DJa. Knappen är riktigt grym på gitarren nu, kul men DJ's som kör lite live också!
ojoj, nu vart man sådär glad igen

Fan vad jag älskar en ny dag. Och det bästa är att det händer varje dag

Vilken underbar start på dagen! Gick upp, powerwalkade med musik i öronen, gick till Saluhallen och handlade min favoritsallad. Varmrökt lax. mmm. Sen en sväng till Fältis och lite spontanshopping. Och trevliga människor på det. En som ler, en som håller upp en dörr, en som säger hej. Det gör så mycket!
Idag har vi två föreställningar, och efteråt ska jag nog ut och skaka rumpa! Ha en bra lördag allihopa!

Kom hem från jobbet för en stund sen.

Känner mig så här. Så godnatt.

Köpte en majblomma!

Hade tyvärr bara en tia i fickan, men åh vad jag minns hur det var att sälja majblommor! Glädjen när någon sa "ja, tack" och köpte en, den var ju priceless.

Grease

Vi har repat idag, då Sebastian är fast i Lissabon och inte kommer hem till föreställningen ikväll! Så Jacob ska hoppa in för honom! Och Ivan är fast i Köpenhamn. Så en massa ändringar har fått göras, ska bli spännande! Hur mår ni idag? Skönt med helg?

"NEVER MAKE A DECISION BASED ON FEAR"

-

You gotta work it out

Kom just hem från träningen! Så jävla glad nu! Träning är ju bäst! Tänkte att jag kunde visa er lite före och efter-bilder!

FÖRE:
"orkar inteeee" tänkte jag ju då såklart
"Jomen kom igen nu, gör't, ingen latmask nu"
EFTER:
"wiiiiiiiiiiiiieeeee"
"I believe I can fly" Typ så.
Se. Vilken skillnad det gör i hur man mår. Just det.


HEHE.

Intervju med Expressens Bloggkoll

Här med Denise som också skulle göra en intervju i Humlegården.

God morgon

Ska springa på möte nu! Ville bara säga hej. Hej!!

Godnatt.


-


Den här veckans ämne är definitivt solen, everybody's talking about the round little sucker

Så här glad har jag varit hela dagen! (Se bilden) (Behöver nog inte förklara men ibland vill man vara extra tydlig för the less fortunate)
Har varit runt i princip hela stan och sprungit ärenden och bara njutit samtidig med musik i lurarna. Tycker det är så skönt att kunna gå överrallt nu när solen skiner. Har gått osminkad så solen har verkligen tagit! Känner mig helt slut nu. Blir så pigg av ljuset så jag vill gå upp tidigt, men tröttheten slår ju på eftermiddagen. Ska ta det superlugnt ikväll då jag har ett tidigt möte imorgon. Cocos-te, frysta jordgubbar och en schysst rulle. (visst säger alla killar "en schysst rulle" när man pratar om att se en bra film?)
Mmmmmm, doesn't get better than that!

Ps. Lova mig att ni aldrig "lånar" en olåst cykel. Det är aldrig en bra idé. hehe. (internt). (hata när folk skriver "internt")

"If the world ended today, would you be at peace with the amount of love you shared?"

Drar en runda runt Djurgårn, sen har jag ett möte! Later

Ahopp. Godnatt då.

Tycker allt jag fått lite färg idag. Satt ju ändå i solen ett bra tag, så lite rosig är jag. Jorå. Säg inte emot nu. Icke fördelaktigt ljus. Ok. Nog om min hudfärg.
Ska lyssna lite till på Petters Längesen innan jag lägger mig. Imorgon ska jag köpa plattan! Har youtube-at skiten ur den. Riktigt bra jobbat. Jag och Petter hade samma tränare för nå år sen, bästa Mårten. Han var alltid på gymmet supertidigt. Kunde inte säga något om hans musik då, det enda jag hade hört var den där "Såklart" eller vad det nu var. "Händerna i taket, så klart! Riva hela haket, så klart!" Ni vet den. Synd att jag inte hade hört Längesen då. För då hade jag berättat för honom hur rätt den träffar. Det går inte att förklara hur mycket jag känner för den låten. Så vi kan ju lika gärna skippa det, för jag kommer aldrig kunna put it in to words.
Så. Nu fick ni lite onödig fakta. Hoppas ni kan göra nåt riktigt kul med den.

Fina dagar nu.

Underbar promenad runt Djurgårn, det är så himla vackert. Spirulina smoothie-frulle från Blueberry. Tredje dagen i rad på Strandbryggan, för att få njuta till fullo av solen. Åt en supergod lax till lunch. Denise krulliga pudel Maxi fick vara med också. Är ganska trött nu efter bara 2 timmars sömn inatt. Ska hålla mig tills ikväll och sen sova gott. mmmm. Hoppas det fina vädret håller i sig :)

Up with the tupp!

Vaknade för nån timma sen och kunde inte somna om! Så promenix it is! Tjing!

Kommentarfråga

Postat av: Jennie
åååh,måste ha den där tröjan asså! får man fråga vart du har köpt den? Kraam!
SVAR: Den är flera år gammal, en favvo, köpt i nån tshirt-affär! Måste väl finnas fler Crybaby-thirts någonstans!

Det blev en favorit i repris

Kjol idag. Med strumpbyxor, men ändå. Kjolväder är riktigt bra väder. Och ingenting slår Strandbryggan i strålande sol. Man är så närvarande när man sitter där och dricker kaffe och pratar och skrattar. Miss Denise Lopez har kommit att stå mig otroligt nära. Eller DeDe då, som var hennes artistnamn. Eller bajs då, som det blir i Afrika. Längtar tills jag ska flytta in hos henne. Vi kommer ha så jäkla kul i sommar.

Den här låten, jag finner inga ord


Just ja!

Fått frågor om min röda skinnjacka, den är från Fiorucci i Göteborg, köpte den för ett år sen. En stor favorit!

Världens finaste dygn

Har haft så sjukt roligt. Träffade upp Nisse och det blev en riktig spontankväll. Dansade så mycket så jag fick höra att det såg ut som ett aerobics-pass. Denise spelade Heartache On The Dancefloor, och det känns alltid så häftigt att höra sin låt spelas ute, och se folk dansa och sjunga med. När det hade stängt, åkte vi hem ett gäng och lyssnade på musik och pratade. Fick fotmassage. Somnade av det. Vaknade upp. Mitt på dan. Dusch. Mysfrukost. Dog av det fina vädret. Och den värmande solen. Promenerade ner till Strandbryggan. Satt där. Skrattade. Drack alldeles för blaskigt kaffe. Solade. Kunde inte sluta titta på en otroligt vacker svan. Satt där lite till. Tills det blev kväller. Och nu sitter jag med en varm tekopp i handen och är genuint glad. När man har blåmärken och 4 brutna naglar.....ja då vet man att man haft kul! hehe. Ska gosa ner mig i sängen och kolla film. Hoppas ni haft en fin helg. Stor kram!
De två översta bilderna är lånade ifrån Stureplan.se

Sitter i solen på Strandbryggan, t

0623071a01062c75d937284eff979828.png

Sitter i solen på Strandbryggan, tänkte bara säga hej! Vi höres sen!


Jobbat klaaaaaart. Kuligt kuligt. Jag och Johnny går nog ut en sväng


God dag! Min älskade smoothie is

49a6f6262160180ddf528afcf4710a8f.png

God dag! Min älskade smoothie is back! Jobb hela dan! Kram


Janet och Nour - Halvlek edition 2.0


Ett par bilder dårå

Är inte sådär äckligt glad idag som jag brukar. Ibland när jag tittar tillbaka på grejer jag skrivit i überglatt tillstånd tänker jag, "är hon efterbliven?" Orka vara en så glad människa. Fast grejen är ju att jag är det. Just då. Jag känner ju verkligen den glädjen jag skriver om. Men stunder då jag inte gör det, och läser saker jag skrivit, så undrar jag om jag är störd. Fast det är inget att undra över egentligen. Jag är ju störd. Men det är en annan historia. Aja. Har inte så mycket mer att komma med idag. Jobbar på teatern idag. Back to Grease efter det lilla lovet. Lets get down to business. Eller nåt. Tja rå


Värst vad trött man var idag då..

Måste hoppa iväg och fixa lite grejer, så jag tycker vi hörs sen. Tjing tjong

Träffade upp Denise när jag kom fr

Träffade upp Denise när jag kom fram till sthlm, och åkte direkt till Vapianos invigning för den nya restaurangen. Och nu är vi på Woolrich o kollar in den nya kollektionen!

 


Idag är vi glada va?

Idag fyller min mami år!! Så vi ska åka och käka födelsedagslunch. Sen tar jag flyget hem till Sthlm. Ikväll är det invigning för nya Vapiano, och VIP-kväll på Woolrich-butiken i Sturegallerian, som min kära vän Timmy har hand om. Och förresten! Har precis bokat två veckor på Koh Samui i slutet på april. Känns så jäkla bra. Har inte åkt iväg på semester på flera år, så det ska bli hur underbart som helst!

Kvällen i bilder

Kaffe på Brogyllen. Börjar kännas som sommarkvällar i luften. Sen hade vi mys hemma hos Popp och Linn. Underbar musik, ljus, te och ostbricka. Med grymt sällskap. Och så Leonardo där på ett hörn. Skrattade så jag fick ont i magen.
Ahopp. Godnatt då.

HAHAHA jag har ont i magen av skratt. Den här konversationen hade vi nyss:

Vi var några stycken som pratade om musik och kom in på bandet Europe...

Jag: Åh. Europe är ju bra!

Popp: Han är ju jättedålig!?

Jag: Va? Dem är ju grymma

Popp: Eller nej, vänta.......Orup?





(OBS, risk för att vara en sån där "du borde varit där")

A little reminder

6ce84a4cd1d045b611404eed8cfbc1a9.png

 

Glöm nu inte att uppskatta allt i livet. En simpel påminnelse. Och le. Och skratta. Och älska. Livet är ju så skört. Man kan inte älska för mycket. Eller skratta för mycket. There is no such thing. Livet är bara en massa känslor. Så känn dem till fullo.

 


My Sister's Keeper

Jag och Martin hade filmkväll igår. Oj vad jag grät. Jag skulle inte påstå att jag är sådär superkänslig när det gäller filmer. Inte som Poppo. Hon gråter i alla smått sentimentala filmer. Men jag grät som aldrig förr. Har inte gråtit så mycket sen Den gröna milen. Om ens då. My Sister's Keeper. Allt för min syster, på svenska. Helt otrolig film. Så sorglig men ändå så fin. Kan inte sluta tänka på den. Påminner en verkligen om allt man är tacksam för i livet, men kanske inte alltid uppskattar till fullo. Se den. Ni måste se den.
Vi är i en hälsoperiod just nu, och utan att säga nåt ställer sig Martin och börjar skära äppel- och apelsin-skivor. Bra där

It takes a fool to remain sane/sain/saine? Kan för guds skull inte komma på det rätta stavningen. Och Google kräver mer engagemang än jag för tillfället har. So feel free to correct me

Det är tisdag idag. En sån himla mellandag. Så intetsägande. Man vet liksom inte riktigt vad man ska göra av den. Men det är ändå ganska najs, för det är så långt ifrån måndag man kommer. Idag har jag fixat pass, som jag såklart hade tappat bort. Tränat. Träffade upp Lovan och Astrid Husaren för en kaffe. Och te. De hade köpt klistermärken. Väldigt fina klistermärken. Jag ska då också skaffa mig klistermärken. Man vet aldrig när man behöver ett klistermärke.
Hittade en fin ängel i fönstret. Och vackra klänningar.
Nu är jag sjukt trött. Det är nog det gråa vädret. Orka vara ännu en som klagar på vädret. Men jag har ju höjt det till skyarna (hehe, skyarna-vädret, ordvits, det går bra nu) den senast tiden så det är lite mer okej. Eller nåt. Jag vet inte längre. Svamlar som bara den. Ska ta en dusch nu. Sen ska jag till Martin och ha filmkväll. Filmkväll kan man aldrig misslyckas med.

Work it

Köpte dem här idag. Fantastiska vardagsskor till våren. Love them.

Sometimes it snows in april

Hörde att det snöat i Sthlm! Helt sjukt ju! Skrattade när jag hörde det, det är ju ett skämt?! Hel absurt med snö i april?!?! Men det försvinner nog tills jag kommer hem. Här i götet har vi det bara sjukt disigt.
Har varit hemma med familjen idag och gjort massor av ingenting! Gött. Men nu drar jag! Ville bara säga hej! Så. Hej! Puss!

Ett litet mirakel

Jag och Martin gick hem till Cattis & Niclas som för sex veckor sedan fick en dotter. Naima heter hon. Jag ville inte släppa henne. Höll henne i säkert en timma. Det känns helt overkligt att min kära vän, tryckt ut det lilla livet. Så fin är hon. Som att hålla en klump kärlek.

Ha en go söndag!

Hej! Ska iväg nu och träffa en gammal vän till mig, som har fått den finaste gåvan i världen. Ett barn!! Åh det ska bli så roligt!! Vi hörs sen!
Variation. Typ. hehe

Det finns hopp

Blev upphämtat av Love för att äta lunch, och sen satte vi oss vid älven och dinglade med bena och pratade om allt som hänt sen vi sågs sist. Det här är en av mina absolut bästa vänner, och det var säkert ett års sen vi sågs sist. Riktigt skönt att få ses igen, men om en månad drar hon till New York. Får helt enkelt hälsa på. Och för att citera henne, "gammal vänskap rostar aldrig" ;)
Sen träffade jag upp Poppo en sväng för en kaffe i solen. Hon hade tappat sin plånbok. Men hon fick tillbaks den. En besökare från Helsingborg hade hittat den och ringt. Då blir man glad i själen.
Dagen har spenderats i solen. Precis som det ska, en vacker dag som denna.

Påskafton dårå

Andra natten jag sover på soffan. Jag trivs så himla bra där. Jag sover sällan en hel natt igenom, utan vaknar iallafall en gång. Och i vårt vardagsrum har vi gigantiska fönster, vilket gör att man kan titta upp mot himlen när man ligger där. Låg och tittade på soluppgången imorse. Så otroligt vackert.
Kycklingen här nedan gjorde jag när jag var liten. Tänkte att det passade att visa den nu i och med att det är påsk. Det roliga är att den sitter uppe på vårt vitrinskåp året om. Den tas inte fram vid påsk, utan den är alltid där. Nu är det liksom en "prydnad" i vårt hem. Tror den sattes upp 1998. hehe. Och det där guldiga lergubben bakom, den har jag också gjort. Dock var jag betydligt äldre. Tror jag gick i nian om jag inte minns fel. Jag upprepar, nian. Kolla på den. Ingens arbete i bilden borde se ut så där när man går i nian. Minns när mamma råkade slå av ena armen på den, och hon var så ledsen över att hon gjort sönder sin dotters konstverk. Jag hade skämts om det var min dotters "konstverk". Snacka om noll feeling för symmetri.

Godnatt.

The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.

- ALLAN K. CHALMERS

En kväll på Biopalatset

Träffade upp Poppo och Lovan och såg Precious. Riktigt bra var den! Jag blir lätt rastlös på bio, men när det är filmer med tunga storys så går det inte att tappa fokus. Den var otroligt gripande, med väldigt bra skådespelare. Se den. En film med ett riktigt budskap, som verkligen berör. Blev en fika på Frank's efter, för att sedan promenixa hem i duggregnet.

Långfredag @ home

Har spenderat dagen hemma med familjen och lyssnat på Katie Melua, och skrattat åt dåliga skämt. Dåliga skämt är verkligen vår grej. It runs in the family. Och vi ältar hur länge som helst. Also runs in the family. hehe. Och ni kan ju gissa vad jag äter på nu. hehe. (mycket hehe) (hehe) Ska bege mig hemifrån strax, ska se Precious på bio. Har velat se den jättelänge, så det ser jag verkligen fram emot. Glad påsk på er alla :)

Bästa tipset

I den här skålen ser ni frysta jordgubbar. I alla år har svenskar ätit färska jordgubbar. Dock utan vetskap att frysta, är ÄNNU godare. Jag har funnit min nya obsession. Vi sitter och kollar på film och vad har jag då som tilltugg? Jo. Jag tror du kan gissa. Frysta jordgubbar ja. Man tar ut dem ur frysen, och dem är redo att serveras. När man känner för det tar man en, och börjar skala av utifrån med tänderna. Naturligtvis finns det inget skal, utan jag pratar om det yttre jordgubbsskiktet. Det händer att man rycker till, vid tillfällen då det blir aningens för kallt för tänderna. Då får man ta en liten paus. Är man en klenis, kan man väntar lite tills de är mer tinade. Är man lite mer som jag, up for anything, så är det bara att köra. Smakar lite som sorbet. Fast med isglasskonstistens. Och så blir den köttigare i mitten. Man kan även suga på den, tills den ger vika. Och då är det plötsligt bara en kall jordgubbe. Tänk, så mycket av så lite.

Dagens läsarfråga

Postat av:
Hahaha, sköna frågor till en sjön tjej, har du en pojkvän då? Om inte skulle du kunna skriva det här på bloggen, om du träffar nån alltså ;)

Svar: Det var någon som frågade om Martin var min pojkvän, och det är han verkligen inte. Han är en av mina absolut bästa vänner! Jag är inte tillsammans med någon. Och vore jag det vet jag inte hur öppen jag skulle vara med det här på bloggen. Skulle förmodligen inte sagt något alls. Vissa saker behöver man inte dela med alla.

Skärtorsdag på stan

Hej vänner!
Började dagen med att åka till kontoret där vi är försäkrade, för att anmäla stölden av min kära iPhone. Förhoppningsvis får jag en ny efter påsk. Träffade sen upp Poppo för en lunch, och en långrunda på stan. Vi traskade omkring i ett par timmar, och nu är jag lite vårplagg och ett par skor rikare. Like.
Helt underbar sallad på ett ställe jag inte minns namnet på...
Helt okej vårväder! Dock inte fullt så varmt än, som man kan se på min skalman-pose och min sjukt muntra min

Glöm inte att le idag! ;D

119163c9399c742965039d6a4d033335.png

Glöm inte att le idag! ;D

 


RSS 2.0