'ello mate

Sicken dag! 2 timmars sömn, direkt till flygplatsen och kom fram vid 11. Och kom hem vid midnatt. Vi har verkligen bara ränt hela dagen. Definitionen av att ränna. Åkte direkt till Starbucks när vi kom fram för att komma ur komatröttheten med en kaffe. Vi har promenerat runt, och dött flera gånger om över morgondagens shoppingmöjligheter. Ätit italiensk lunch, gått på bio, ätit italienskt även till middag och pratat med sköna människor. Vi såg Sex and The City 2, Poppo tyckte inte den var bra alls. Rolig, men inte bra. Jag skulle ju då vilja kunna säga nåt om den, men jag somnade i nån timma, så jag har inte så mycket känslor vad gäller filmen.
Vi åker hem till Sverige onsdag kväll, och jag tror nästan dessa dagar blir mer än nog. Jag och Poppo i kombination är ett riktigt carpe-par. När vi går in för nåt så fångar vi dagen som om den aldrig blivit fångad, så det lär räcka efter ett par välfångade dagar. Det blir för mycket kul att hantera.
Nu ska jag däcka. Kramar till er mina vänner!
(obligatorisk bussbild)
Kaffereload

Minst sagt en kulig lördag

(Bara för att jag gillar den här sidan av Farzad)
Jag tappade såklart mitt läppbalsam i drinken
Baby J och min fina Lovan

TJA

Är inte i bästa skick för att dra en historia om gårkvällen nu, så jag tycker vi tar det sen. Lite bilder. Ska ta flyget till London om 2 timmar. Tjing


Oj vilken trevlig kväll

Vi bjöd över några vänner på middag, vilket slutade med allsång och tvärflöjtspelande till kl 3. Riktigt trevligt. Hörde att Woolrich-festen jag missade också var grym, får väl gå på höstfesten istället!
Ikväll kommer Farzad och Ramin ner till götet, så då blir det fest! Och imorgon bitti blir det London! Yeeeeeeeha
Hörs sen!

Molitva

Jag har aldrig varit särskilt insatt i Eurovision Song Contest, men det finns en låt som jag aldrig glömmer. Den är fantastisk. Tror hon vann för nåt år sen.

10.45

Herregud så oskönt. Här ligger jag i soffan när jag egentligen skulle ha ett möte med min revisor, åka upp till Stockholm, och gå på Woolrich-festen ikväll. Men min rygg är inte på min sida idag. Och då menar jag verkligen INTE. Men men. Nu ska vi inte hänga läpp för det. Precis duschat. Mysa i soffan hela dagen, och jobba med datorn på magen, är inte helt fel det heller. (ofrivilligt rim, men ack så bra)

Men åh. Sa jag hur oskönt detta var?
Ps. Kolla in vykortet längst upp till höger. Det kände pappa att han verkligen ville ha i hörnet på tavlan i vardagsrummet.

Hoppsan

WOW! Kolla 50 Cents viktnedgång för en film! Här är artikeln

00.13

Min älskade Martin, en av mina absolut bästa vänner, tog studenten. Studentmottagning hemma hos honom på eftermiddagen. Han drar till Los Angeles om 3 veckor för att dansa. Han är dansare nämligen. Sen flyttar han till New York i september. Herre min gud så glad jag är för honom. Att jag kommer sakna ihjäl mig tänker vi inte på.
Sen en sväng till Nöjesguidens smygläsning. Satte oss sedan på Avalon och njöt av solen och, kylan då. Tills det blev kväller. Och alldeles för kallt. Och jag hoppade så mycket studsmatta idag att jag pajade ryggen igen. FAIL. Men jag kan ju inte hjälpa det. Älskar dem där studsiga grejerna. Men det blev en underbar dag. På många sätt. En dag att minnas. God natt på er nu.

Student

Ska iväg på studentmottagning nu! Slog två flugor i en smäll och tog en bild medan jag hade pappa i luren. Jag är jätteglad idag! Fick en grym start på dagen. Hoppas ni mår bra! Ha en bra dag mina vänner!

Ni som följt bloggen länge har hört denna, men jag måste påminna er

Den här snubben är så grym!! Älskar den här versionen. HERREGUD

Medan jag går en morgonpromenad, ska ni få ta del av en grej

Ska ju som sagt på Woolrichs sommarfest på fredag, och jag har fått möjlighet att bjuda dit mina läsare som vill komma, så OSA för gästlista till [email protected]

Ses där!!

Godnatt. Blir gitarren och jag ikväll.


Ps. Till "Lina": Gör håret hos EmmaCorinne & Friends i Sthlm. Hon är bäst.

Woolrich, Göteborgsbesök och London

Massor att göra nu, så jag ser verkligen fram emot helgen! Fick en inbjudan ifrån Woolrich Store häromdan, och kollade in butiken i Sturegallerian! Jag har alltid trott att de bara kör vinterjackor, men de har skitsnygga vår- och sommar-grejer också! Hittade en blå skinnjacka som jag fortfarande tänker på. Måste nog ha den. Ibland lönar det sig inte att vara så envis. Ska jag ha nåt, så ska jag.
Anyways! De har stor releasefest på fredag på RoseStockholm, som jag ska på! Och sen på lördag ska några vänner ner till götet, och på söndag morgon blir det London!
Later! Puss!


"Hej, blomkål i bröd, tack"

eeh? Really?
Kan verkligen tänka mig att det är en storsäljare. Not.

22.48

Träffade upp Lovan över en middag på stället där Poppo är kökska. Lovan flyttar, om allt går igenom, upp till Sthlm till hösten. Hoppas som tusan. Vissa människor vill man alltid ha i sin närhet, men då det inte alltid funkar, så man har vant sig vid distansen. Vilket i sig många gånger är en bra grej, då man uppskattar tiden man har  med varandra mer. Men in the end så finns det ju ingen större glädje än att ha sina älskade hos sig.

Nepp. Det var ingen bra sida man vaknade upp på idag.

Hörs sen.

A lot of things change. Some things don't.

Spenderade kvällen med en av mina bästa vänner, Love. Vissa vänner vet man alltid finns, och kommer finnas där. Den tryggheten är priceless.
Dem här killarna är fantastiska.

"Life isn't about finding yourself ...it's about creating yourself! Who will you become today?"


Vaknade upp till en strålande dag!

Morgonpromenad, och så sparkar vi igång veckan! Massor att göra!

G R Y M


Nu finns jag på twitter!

Efter många om och men har jag skaffat twitter! Tycker ni som har det ska followa mig! Vi kommer ha SÅÅÅÅÅ kul ihop! #pleasefeelmynonseriosity
http://twitter.com/janetleon

Haft den här i huvudet sen igår


Not so top.

Idag mår jag inte så bra. Det kanske ni kan se på min tittanerochseledsenut-bild. Svepte nyss ett glas vitlök/citron-vatten. Det var riktigt gott. Vitlök är ju alltid gott. Och nu snackar vi verkligen ett glas med massa vitlök. Det var liksom, vitlök med vatten/citron. Vet inte varför jag försöker övertyga er om att det var mycket vitlök, som om det vore coolt att äta massa vitlök. Men det var mycket iallafall. Hur som helst. Eller jag vet inte varför jag skrev "hur som helst", jag har inte så mycket annat att säga. Ha en go söndag.
(ja det är en ko på nattlinnet)

Skön!


Idag är det ju bara för gött väder

Så hejdå, hoppas ni njuter

Blue moon

Grym dag. Ännu en sån där skrattasåjagfårontimagen-dag. Och göttigt väder. Jag går aldrig ut när jag är i Göteborg, men ikväll blev det en liten spontansväng. Träffade på flera gamla skolkompisar. Väldigt intressant när man ses efter år. Så mycket som förändras. Mycket trevligt. Nu är det dags för en god natt. Tidig morgon imorn.


Nya favoriten, tycker ni ska införskaffa ett paket, och detta säger jag från mitt hjärta, sponsrad är jag ej

Vet ni?!

Sommar nu!!!! Sommar i maj, när det var vinter i april! Det trodde vi inte va! Men det är lika bra och tro det, misstro har aldrig gynnat någon. Herrå!

Summer of youknowwhat Parisa, garvar varje gång jag påminns om det

Åh vilken vacker dag! Fick just veta en jätterolig grej om i sommar så jag är så jävla glad!! Kommer blir bästa sommaren!
Nu ska jag lägga mig ute i solen och plugga! Ha en bra dag mina vänner!


På planet hem från Thailand..........bränd feja deluxe

Sjukt vad jag älskar den här


Back to business

Blev trots allt en väldigt produktiv dag. Avslutades med en middag med pappa på Le Baron. Var sugen på kött, och riktigt bra kött hade de. Och nu sitter jag med en Cola Zero i handen och ska göra färdigt lite grejer innan jag lägger ner för dagen.
Ps. Klänningen är från Thailand, till er som frågade.

Det här vädret gör att min hjärna står still

Det är så behagligt att leva. Ovant detta. 25 grader i skuggan är mer än jag förväntade mig av detta land i maj månad. Jag menar, snöångesten i april tror jag inte någon glömmer. Men nu är det goda tider. Japp. Ok.
Så mycket att göra, så lite tid. Fast tid är ju det enda vi har. Brain, don't fail me now. Ok. dåså. Ciao

Ut och springa, tja rå


Underbara dag!

Idag har varit en sån dag man bara går runt och älskar. Träffade upp Popp på eftermiddagen och drack kaffe vid kanalen. Irrade omkring staden by cykel och till fots. Letade efter sushi, och fann den där vi minst anade. Den var riktigt bra. Lite oskönt med sushi, för man vet aldrig vad man får. Men den här var mycket bra. Åt middag vid kanalen återigen, och njöt av känslan av sommar.

Ps. Verkligen funnit en kärlek i att ta bilder! Aldrig varit en kamera-människa, men sen jag började blogga har det blivit en hel del bilder. Grymt! Helt fantastiskt att kunna titta tillbaka på dessa fina stunder.

aaaaaah vilket väder!!!!! Helt underbart när solen kommer till Sverige!


.

Det här är vidrigt!!!! Jag blir så arg! Samhället måste kunna göra något åt dessa människor INNAN någon dödats! När det redan har varit upprepade mordhot, hon fruktar för sitt liv och det uppenbarligen inte räckt med besöksförbud, då måste det tas till andra medel!!

aaaaaaaaaaaah vad jag älskar iPhone. Om du funderar på att skaffa en, TVEKA ALDRIG. It's not just a phone, it's a lifestyle.

Kom precis hem från Media Markt. Fan vad jag älskar att handla elektronik med pappa! Det är nåt särskilt med att gå igenom alla produkter som finns, och jämföra och hålla på, tillsammans. Bästa far och dotter-aktiviteten. Vi har haft några av våra bästa times när vi handlat. För vi är lika envisa och när vi väl går in för nåt, så ger vi oss inte förrän vi hittat det bästa alternativet. Och nu kollar vi hästar. Pappas favoritaktivitet.
Ps. Hittat en grym application till iPhone. Därav den ascoola bilden. (jo den är visst ascool)
Ps 2. Ser ni tavlan på bilden? Det är en målning på mig när jag var liten. hehe.
Ps 3. Ignorera den grisiga take away-muggen. Jag är född sån. Klantig.
Ps 4. Rubriken har ingenting med texten att göra. Det var ingen iPhone vi var ute efter. Det var bara en spontan känsla av kärlek som vällde fram, som jag var tvungen att uttrycka i rubriken.

14.23

Hört att det är sommar i Stockholm! Längtar tills jag ska tillbaka dit. Det är ju trots allt mitt hem nu. Är hemma i Götet ett litet tag, 30e maj blir det en sväng till London, och sen Sthlm 4e juni. Ska flytta in till mitt nya ställe då, så det ska blir riktigt skönt.
Massor att göra idag. Dagen spenderas såhär med en gigantisk kopp te.

Ok, sista youtube-klippet för idag

FANTASTISK. En sån talang!!!

aaaaaaah he's back. Fan vad glad jag blir att det är bra grejer. Blev så besviken sist. Men detta bådar gott.


Den heliga munken

På ön vi var på hade de en buddistisk munk som mumifierats. Han fick tydligen, enligt vår tourguide, ha glasögon då ögonhålorna ser väldigt läskiga ut utan. Är det bara jag som tycker det är sjukt kul att de valt att sätta på ett par Ray-Bans?

En av världens bästa sångare har lämnat oss.

Älskar den här låten. Vila i frid.

12.48

Hej! Ska skutta iväg till mormor och morfar nu, lunch med familjen! Puss!

Spelat sönder originalet, älskar den. Men den här remixen är riktigt skön. Bortse från titeln, det är Forever

Ps. Find Your Love. GRYM.

Vatten är bäst, ingen protest

Mina vattenflaskor ser ut såhär när de är urdruckna. Mamma hatar det. Hon tycker det är så fult. Hon tror jag trycker ihop flaskan, men det blir ju så automatiskt när man klunkar i ett svep. Vattnet töms, och ingen luft kommer in så den blir lite ihopknycklad. Man får i sig så mycket mer på kortare tid. Konstigt nog, mycket godare då också.


God morgon!

Gud så trött jag är i kroppen. Jet-lag, och den torra luften här. Vi däckade vid 23 igår. Jag och Popp tänkte att vi går på bio, så vi gick till biografen och köpte två biljetter till Familjen Jones, en skön iq-befriad amerikansk film. Det var en ny tjej i kassan, så allt tog 4 gånger så lång tid. Men med glatt humör väntade vi och gick ifrån med biljetterna. Käkade middag, och sen när vi ska gå in i salongen så står det "Clash of the Titans" på biljetterna?! Så vi går och påpekar detta enorma misstag, och hon säger att biljetterna till den vi ville se, är slut. (VADÅ SLUT?! VI SKULLE JU PÅ DEN HÄR JÄKLA FILMEN INNAN DIN NYA MUPP FÖRSTÖRDE ALLT, ville jag säga) Efter lite snack, som ledde ingenstans, eller något tecken på medlidande eller ens en ursäkt från hennes sida, blir vi så ställda och går därifrån. Självklart gör man misstag! Men gör man ju allt för att rätta till det, right? Hade jag varit hon hade jag försökt göra allt jag kan för att ordna upp det på något sätt. Kunde inte sluta skratta åt vår stora FAIL. Här var vi supersugna på bio, går in för det till 100 %, tänkte att vi köper biljetterna i förväg för en gång skull, och går iväg med ingenting. Det hela slutar med att vi sitter på en bänk, i en annan biograf, och gör ingenting.
Bästa bilden jag fick till på denna omedgörliga, bildhatande människa. Pumpa hjul-stop

Hemma i Götet nu!

Finally home. Basånivetsåjagintedöttpåvägen. Voreliteosoft.
Nu ska greja lite! Puss!

Mellanlandning i Helsingfors

Sitter och har 3 timmar tills flighten till götet. Känns lite konstigt att plötsligt behöva klä på sig. Man vänjer ju sig fort, och i Thailand gick man runt nästintill naken 90 % av tiden. Jag tycker thailändarna känns väldigt öppensinnade, om man jämför med många andra folkslag. Det var så kul när vi gick in i en affär och ville testa lite kläder. De hade inga provrum, vilket förvånade oss. Men man ska ju se lösningar inte problem right, så där ställde vi oss i underkläder och provade och butiksägaren log och tyckte det funkade jättebra. Inte riktigt ett scenario som skulle uppstå i Sverige va?
Har traskat omkring på taxfreen och äntligen hittat min nästa parfym. Jag kan gå runt i månader, för att hitta den som känns "jag", och finally I did it. Ni tror säkert jag överdriver när jag säger att det känns som en befrielse. hehe. Grejen är att jag och dofter, are like this *korsar fingrar*. Man relaterar så mycket till dofter, och jag relaterar perioder i mitt liv till särskilda dofter. Därför byter jag alltid när jag känner att det är en ny period i mitt liv. Och när jag såklart hittat doften som känns som jag.
Så. Nu slutar vi prata om dofter. Förresten!! Medan jag kommer ihåg. Har ni sett serien "The Middle"? Det fanns att välja på planet, så jag såg en massa avsnitt, och GUD VILKEN ROLIGT PROGRAM. Det måste vara relativt nytt eftersom jag inte ens hört talas om det i Sverige, men oj vad jag skrattade högt. Nån som sett? Ungen Brick är det skönaste jag sett, kanske till och med skönare än Jake (2 1/2 men)
Förövrigt så var det ett grymt underhållningssystem på planet! Inte ofta det är så! Finnair rockz! Skoja. inte om Finnair, men om stavningen på ordet rocks. Eller ens användningen av ordet. Skulle inte falla mig in.
(Love, detta är till dig också, leta upp den här serien i staterna) 

Time to go home

Hej! Sitter och njuter av den sista mangon här, för ikväll åker vi hem till Sverige. (jo jag vet att vi har mangos hemma också men det blir aldrig samma grej) Det här har verkligen varit en rehabresa och jag känner mig som ny! På två veckor har jag inte stressat, använt något smink, stylat håret eller haft högklackat. Bara solat, badat, ätit bra mat, druckit litervis med vatten, lyssnat på musik och läst. Så skönt! Jag älskar ju att fixa och hålla på, men det är så bra att få vila från allt ett tag, och känna sig superfräsch när man vaknar på morgonen :)
Nu ska jag bada hela dagen innan planet går!
Ps. Observera solskyddsfaktorn på flaskan. Tjing!

Yeah, like that

Idag har vi varit på en dagstur och ridit elefanter, varit på ett buddhistiskt tempel och fått se öns sightseeing-ställen. Grejen är att jag egentligen inte alls är ett fan av sånt där, brukar inte ha lust att se statyer och vad det nu kan vara, men idag var skitkul!! Elefanterna var helt otroliga. Så intelligenta djur, och jag fick även "massage" från en elefant. Vår guide ville ha en frivillig att testa på, och såklart pekade han på mig. Och jag är inte den som är den, så jag fick lägga mig på en matta och så tryckte elefanten med sin fot, och sin snabel lite här och var. Kittlades som tusan.
Det var med lite blandade känslor jag såg den så kallade "elefantshowen". Hatar att titta på djur som gör olika tricks. Det känns inte naturligt. Imponerande, absolut, men det visar bara på vilken intelligens de besitter, som uttnyttjas för människans vinning. Och det är inte ok att de ska vara cirkusdjur.
Det sägs att de har det jättebra där, men man vet aldrig. Blir ledsen över att de inte får leva helt naturligt. Som fria djur. Men jag är inte alls insatt, så jag ska inte uttala mig. Men ett djur som gör saker den blir tillsagd, hela dagarna, och inte får leva naturligt. Det känns inge bra.





Vi hade iallafall riktigt roligt. Nu inser jag varför, och det beror nog på vår guide, Pat. Han var klockren. Min humor till 100 och vi skrattade hela dagen. Och en rolig grej var att han ska "yeah, like that" till allt. I mitten på meningar, efter meningar, som utfyllnadsord, jämt. Och då menar jag inte på ett amerikanskt vis, utan om ni tänker er "je lajk datt" och helt allvarligt. Haha. Skrattar högt nu. Ni skulle hört honom.


Det var ju steeeeekande sol hela tiden då vi började utflykten vid 9, och avslutade vid 15. Så när vi kom hem blev det att bada hela eftermiddagen. Gött. Puss! Sverige snart.

Ps. Resväskan står på en pall för att inte vi ska få med oss en massa sköna insekter hem. Eller plötsligt ha en salamander i fickan. 

Ps. 2. Det var utflykt. En aktiv utflykt. Därav gympadojorna. Så. Då har vi det utrett.

Itchy and scratchy show (måste sjungas) (för er som fattar)

Hallå hallå. Hoppas ni mår bra. Har haft svårt att sova pga myggorna och diverse grejer som bitits, men inatt var det nästan omöjligt. Kliade som tusan överallt, har väl fått en 20-25 bett, utan att överdriva ;) Så jag låg i sängen tills solen började gå upp, och så gick jag till stranden för en morgonpromenad och avslutade med en simtur i havet. Allt blir bra bara man sätter en fot utanför dörrn. Man möts av fukt och värme, och det är sommar och sol. Har förövrigt en liten salamander i vårt rum som springer omkring! Gött! hehe.
Iallafall. Skulle åkt på en elefanttur idag men vi kände bara vara vid stranden då det var sjukt varmt, så imorgon ska vi på en rolig typisk turistgrej med sightseeing-grejer och elefanridning! Ska blir kul!
Soluppgången imorse.
Bild från igår.
Här har ni Debbie! En grym kvinna vi lärt känna här på hotellet. Hon är från Canada och är på resa själv. Hon har rest väldigt mycket, och varit igenom en hel del, så vi har haft riktigt fina konversationer.
Nu ska jag försöka sova! Tjing

VARNING FÖR MYCKET BILDER (PÅ MIG)

Hej!
Idag åkte vi upp till "The Jungle Club" som ligger uppe i bergen.
Det var en "rough ride"
Väl där möttes vi av den här fantastiska utsikten
De hade små öppna "hyddor" eller vad man ska säga, med utsikten över hela havet
Drack lite färskpressad juice
Hängde lite i hängmattan
och åt en underbar middag.
Verkligen ett vackert ställe! Man blir helt chockad av all skönhet. Vi åkte hem extremt glada över att vi besökte detta ställe :) Imorgon blir det elefantridning! iiiiiiiiih cant wait. Puss!

Greetings from Thailand

Hej mina vänner! Har inte blivit nå bloggande det senaste dagarna dels för att det inte funnits så mycket att säga, dels för att jag varit lite upptagen med att göra ingenting. Så skönt! Och vet ni. Jag fjällar som en dåre. Halva mitt ansikte, och observera nu att jag säger HALVA för det är verkligen så stor del av min feja, har ömsat skinn. Det var så roligt när jag såg det för någon dag sen, såg helt sjukt ut! Verkligen läskigt! Som om jag vore brännskadad. Fast det var jag ju också. Ska leta fram en bild så får ni se! Nu är det nästan bra. Har tagit hand om det med gurka och haft keps när jag legat vid poolen. Man måste verkligen skydda sig från solen! Trodde att "det är luuuuugnt, jag har ju så bra pigment". Men det spelar verkligen ingen roll! Solen är så himla stark och det är farligt om man bränner sig. Så hur som, använd solskydd! Jag har definitivt lärt mig en läxa!
Förutom att ligga vid poolen på dagarna har vi ätit mysiga middagar vid stranden, vart på "beach party", fått massage, och gått promenader längs stranden. Helt enkelt hängt på stranden en del ;) Älskar att gå runt på stan också på kvällarna, det är så varmt och skönt.
Underbar frukost
Min liggställning om dagarna
De har så mycket vacker konst
Nu ska jag sova! Natti!

Chillaxin

Ungefär såhär ser mina dagar ut:
Vakna upp. Gå en promenad. Frulle.
Bada som tusan.
Äta ett gott äpple.
Beundra naturens under.
Somna till musik.
Duscha. Slänga på kläder. Bli jätteglad över ett välvuxet träd.
Gå ner till stranden och välja ett middagsställe.
Äta thaimat. Med pinnar. Alltid pinnar. Blir som en lek.
Nåt av det bästa med Thailand är öppettiderna. Från 9 till 2 på morgonen är det full rulle, och det är så skönt att kunna "gå till Ica" vid midnatt för man kommer på att man vill ha nötter. Och det går så fort att göra sig iordning. Smink orkar man inte med då det är så fuktigt, plus att min hud skulle nog skrumpna ihop och ramla av om jag smetade på nåt på brännan. Och håret får torka av värmen, blir ju ändå frissigt om man försöker sig på nån form av styling. Så när man ska iväg nånstans är det en dusch och lite kläder och så är man färdig. Känner mig som en kille. Typ.
Godnatt!

Hopp, ny rubrikjävel då

Ok.....det här med att jag har bränt mig har ni nog fattat. Ska försöka inte älta. (even though I'd like to) Men jag är faktiskt lite besviken, jag förväntade mig mer av mitt pigment. Tråkigt. Men ni vet hur det är. Man tror sig känna nåt, och så visar det sig att man inte gör det. Sämst. Särskilt när det är ens hud liksom. Ska strax ut och hoppa i poolen. Men innan dess måste jag vänta lite, då hela min överkropp blivit insmord i yoghurt. Det kyler som tusan, och vi har garvat ihjäl oss åt detta. Det är iskall yoghurt, och när det nuddar huden, ja då hoppar man till utav helvete. Så så är det med den historien. Vi har ännu inte kommit igång med aktiviteter (ska på safari, köra jet ski och lite sånt där), vi chillar till MAX. Nu blir man verkligen Tvingad till att känna lugnet, och det är så jäkla bra! Annars är det lätt att man ändå går runt och stressar upp sig, men det är 12 dagar kvar av detta, så det är lika bra att bara anpassa sig och ta det piano.
Aja, tja då!

3 Maj, 2010

Idag blev det att ligga vid poolen. Så jäkla grillad nu! Och inte på ett bra sätt. Så solskydd och tröja fick det bli. Vi har så fantastisk utsikt här. Hotellet ligger precis vid stranden. Har precis kommit hem från en lång kvällspromenad längs med stranden. Thailändarna har bra musiksmak! Känns som att vart man än går spelar de Whitesnake! Jag fick en läsarfråga från "Denise", om jag visste nåt bra solskydd. Och då undrar jag.......verkar det som att jag gör det? Hade jag haft det hade jag nog inte bränt mig ;)
Hörs snart igen! Puss!

Burnt baby burnt

Vi har ju såklart bränt oss. Det svider. Dumme dumme. Man tror ju att det är lugnt när man ligger där och det blåser så fint och man badar. Men tji fick vi. Solen är galet stark här. Så nu sitter jag insmord i Aloe Vera för att kyla ner huden. Imorgon åker solskydd 30 på! Jag ömsar helst inte skinn..Det vore lite oskönt. Ikväll åt vi middag på ett litet ställe i närheten. Grillad lax! De har fantastisk fisk här. Maten här i allmänhet är verkligen i min smak. Grillad fisk, kyckling, grönsaker, och exotiska frukter. Love! Papaya har blivit en favorit. (vem bryr sig om din papaya tänker ni hehe). En grej som jag verkligen ogillar är stånden där folk drar i en, och det räcker med att man tittar på en lite grej för att de ska pruta och hålla på. Sverige är skönt på det sättet. Struktur. Det finns ett pris på en vara, och sen väljer du om du ska ha den eller inte. Och det ingen som tjatar på dig att du ska köpa varan.
Nu ska jag ner till stranden och läsa lite i kvällsbrisen. Kram!
Ps. Lägg på 5 timmar på svensk tid så får ni min tid.


Tjaba tjena hallå

Hej!! Har solat och badat heeeela dagen. Började dagen kl 7 med en promenad vid havet. Sen frukost vid havet, och sen badat, i havet då! hehe. Får inte nog! Fast det lär jag ju få. Efter nån vecka.
Människorna är så trevliga här, sa "hej" en sjuttio gånger på bara min morgonpromenad. Riktigt mysigt.
Ville hur som helst bara säga hej, och jag kommer lägga upp en massa bilder när jag kommer hem. Puss!

1 Maj, 2010

Framme i Thailand nu.
Så vackert så jag avlider. En sån skönhet. Havet, himlen, allt. Alla byggnader har så fina detaljer och jag är helt blown away över deras fantastiska service, dem har verkligen verkligen fattat grejen. Det är himlans varmt och fuktigt också, mina stämdband kommer tacka mig nåt enormt. Vi kom fram på kvällen så det blev en middag på stranden med nygrillad fisk, och så la vi oss på en filt och jag somnade till en utsikt utan dess like.
Vill också säga att jag verkligen saknar alla mina favoriter! Om ni känner er träffade, ja då är ni förmodligen det. Önskar att ni alla var här! Stor puss.
(den här är för dig pappa)
Imorgon väntar en hel dag med bara sol och bad.

RSS 2.0