Ibland får man till det

0-24e44c4efe298f8d7147125177d9c681.png

Ibland får man minsann till det i köket


Middag med min älskade Martin

2481e393a41463d5fa671210c461bea0.png

Middag med min älskade Martin


Dagens läsarfråga

Cassandra om Göteborg i mitt hjärta:
Är du gay? snälla svara på min fråga, jag undrar verkligen ifall du är tillsammans med en tjej eller inte.
Nej, jag är tyvärr (?) inte lesbisk. Det vore nåt, i och med alla grymma tjejkompisar jag har. Men jag gillar det motsatta könet alldeles för mycket :)
Fortsätt med era sköna frågor! hehe

Glad Påsk!

Gud så deppigt väder det är här. Men det känns som hemma. Göteborgsregnet. Gick en långpromenad i regnet och blev genomvåt. Jag gillar den känslan. Bli blöt, och sen komma hem till torra kläder och te. Och det är så gött att höra göteborgska när man handlar på Pressbyrån. Låter säkert jättekonstigt, men jag tror man måste vara göteborgare för att fatta. Det är nåt speciellt.
Idag känner jag ett lugn jag inte känt på länge. Jag är i min hemstad, där det finns så många minnen. Stockholm är också mitt hem, men det relaterar jag till jobb. Göteborg är trygghet, tonårsdrömmar och förväntan. Skönt med lite tid. Tid att ta ett steg tillbaka, utvärdera, för att sedan blicka framåt.





Göteborg i mitt hjärta

Fan vad jag älskar Göteborg! Aaaaaah. Går inte att beskriva känslan, men det är en viss känsla i luften som är så fin. Möte upp Poppo på avenyn och drog igenom senaste nytt över en te.
Älskar näckrosdammen som jag alltid går förbi när jag promenerar in till stan. Och vädret var sådär perfekt för att gå i vårjacka och Uggs, och vara precis lagom varm. Skönt att vara hemma.
Godnatt mina vänner. Nu ska jag somna i den säng jag somnat en miljon gånger i sen jag var 8.

Hemma nu! Pappa kom hem från Nicar

54d918a43d0d90f052d3613123d6d76b.png

Hemma nu! Pappa kom hem från Nicaragua idag, hade med sig presenter, bland annat det här fina instrumentet! Hehe


Signalfel dårå

Vi sitter fast här en stund pga nåt signalfel. Seriöst, vilken jäkla ångest SJs arbetare måste gå runt med! Att hela tiden meddela att nåt blivit fel, eller att gå runt och ständigt få svara på arga människors frågor. Jag lider med dem.

Vad ska jag göra

-45bcc962ffab3f46bfa6e0bba5a50bd.png

Vad ska jag göra utan min favoritfrulle?! Hmm...måste ju finnas ett bra juiceställe där hemma. Eller så gör vi egna blandningar hemma. Det vore nåt.


Då drar jag hem till götet! Tja rå!


Är bättre idag. Hann fixa lite grejer, innan jag blev utmattad igen. hehe. Ska hem till götet imorgon, ska bli sjukt najs. Saknar mami, papi, Poppo, Martin, Lovan. Så det ska bli bäst. Hemma i en tio dar. Sicken dröm. La familia, im comin


Finns inga ord som kan beskriva en förlust som denna.

Min vän Jayson förlorade sin mamma inatt. Jag vill inte ens försöka tänka mig hur det känns. För det går inte. Han har skrivit ett blogginlägg till hennes minne.
http://finest.se/userBlog/?uid=28922&beid=1331520

Vila i frid, Evelyn Danika Patry.

Svar på kommentar

Anna om Hej. Hemma. Mår som jag ser ut. Bloggen har aldrig varit roligare! hehe. Låt oss höras imorgon. Tycker jag låter som en bra idé. Japp. Tja rå:
Du har sjukt snygga läppar. Jag undrar bara om det är så dom är eller om du någon gång förstorat dom? Om du har det, med vad? Fundar nämligen på en själv o skulle vilja ha lite råd. Dina läppar är nämligen det ultimata ;)
SVAR: Hej Anna! Åh men tack! Tyvärr så har jag inga tips, då jag aldrig gjort något med dem. De är helt naturliga. :)

Söndagsmiddag på malmen

Efter föreställningen igår gick vi över gatan till Scandic Malmen, där 3Sagas bjöd på middag. Hade inte orkat äta på hela dagen, så en Biff Rydberg satt bra!
Här är mitt kära muppgäng. Nour, Ivan och René. Ser ut som en bild från dårhuset...haha
'
Här har ni vår sömmerska Lisa. Hon hjälper oss med allt som gäller vår kostym på teatern. Måste säga att den här kvinnan är någon slags wonderwoman. Finns INGENTING hon inte kan fixa. Och man behöver inte ens säga nåt, hon förstår själv och rätt som det är är ditt problem åtgärdat, utan att du ens berättat att du hade ett problem. Grym, är vad hon är. Var tvungen att ta en bild på hennes outift. Hon gör så vackra kreationer!

Hej. Hemma. Mår som jag ser ut. Bloggen har aldrig varit roligare! hehe. Låt oss höras imorgon. Tycker jag låter som en bra idé. Japp. Tja rå


Luftrörskatarr it is

Bronkit. Lite oskönt. Men som ni ser lever jag iallafall. Alltid nåt. Ska åka till jobbet snart. Matinéföreställning. Taxi dit. Bli Maggan. Försöka sjunga och dansa utan att svimma. Bli Janet. Taxi hem. Så länge tycker jag ni ska läsa det här. Balla grejer.

Grease is the word

Har haft en föreställning, one to go. Slutsåld. Jag mår allt annat än bra. Men det är inte ett alternativ att sjukskriva sig. Show must go on.. Fina Ullis fick sjunga min låt från bakom scen. Och jag fick mima. HELT SJUKT. Kändes riktigt sämst. Men eftersom rösten måste hålla till scenerna i 6 timmar idag, och 3 imorgon så fanns det inget annat alternativ.
Marie och resten av ensemblen har varit jättesupportive. De har alla varit sjuka, och nu var det min tur..

Tack gode gud för hostmedicin

Föreställningen funkade så gått det går, finns inte så mycket att göra än att bara köra på fastän man låter som en man. Efteråt var det RAW, där min käre vän gick vidare till finalen idag, och ska alltså köra på Göta Lejon ikväll också. Fantastiskt. Längtar tills Nour ska köra där om en månad.

Fick hostmedicin igårkväll, tur det. Annars hade jag hostat sönder min hals. Och det hade ju inte gått. Två föreställningar idag. Interesting. Får se vart det slutar.
Nu ska jag gå en promenad och få lite luft. Luft är alltid bra.

Förresten

Älskar den här

Attans då

Sitter på jobbet nu och halsar te. Jag hostar som en idiot. Det suger. Ska bli intressant och köra föreställning ikväll och hela helgen. Men som klyschan lyder: "The show must go on". Oh well. Efteråt blir det RAW COMEDY där många grymma, bla Farzad, ska köra. Han vann den där tävlingen så det ska bli sjukt kul att se!
Ska ni göra nåt kul ikväll?

Sambo with miss Lopez

Vet inte om jag har nämnt det, att jag och Alice inte får bo kvar i vår lägenhet längre än till maj då det är 2a hand. Jag har ju kollat runt en massa, men det är ju som vanligt svårt att hitta något bra i innerstan. Har levt efter "Det löser sig". Vissa saker bara känner man kommer lösa sig. Hur som helst blev det klart igår att jag flyttar in hos Denise! Hon bor ett stenkast ifrån där jag bor nu, så det blir en enkel flytt, och ett väldigt mysigt boende :)
Foto: Frank Nordenberg/Stureplan.se

Kommentarer

Till att börja med, TACK!! Gulliga ni är.
Det var ett par frågor i kommentarerna!
Pälsjackan är second hand, köpt förra året på Beyond Retro. Mina solglas är Christian Dior, förra säsongens herrkollektion. Två superfavoriter. Tänker inte köpa nya glasögon i år. Letade länge, hade en bild i huvudet. Hittade dem perfekta. Varför byta bort perfektion right?

Jesus så mycket bilder. Nya grejen. Ta bilder.

Började kvällen på Collage med fröken
där söta Valentina här nedan, hade drinkbjudning.
Sen var det dags för middagen på Sturecompagniet...
där vi kollade läget på goodiebagsen. Väldigt bra den här gången! De hade satsat på få saker av kvalitet, istället för en massa krimskrams.
Bland annat dem här SJUKT SNYGGA solglasögonen. Observera min ironi. Får spara dem till den dag jag tänkt gå Elton John-chic. Typ. När fiskar kan flyga.
Begåvade Sibel satt bredvid mig
Förrätten såg ut såhär....om ni undrade. Det var stora speklationer kring vare sig det var lax eller tonfisk. Lax var det visst.
Och så "huvudrätten". Vi fick välja mellan nio killar, en av dem skulle vinna. Jag blev generad! Åt dem. Gå på en catwalk och ta av sig tröjan. Lite krystat. Men HELT OK. hehe.
Sen vart det pusskalas
och det var Beccis som stod bakom hela tjofräset. Duktig flicka det där.
Har ingen aning varför jag gjorde en så vidrig pose med Parisa . Variation gone wrong. hehe

Har känt mig krasslig så det blev en tidig kväll. Sammanfattningsvis en riktigt bra kväll.

Oj så fina vänner jag har.

Då drar jag på Calvin Klein-tjosan!

Vi ska tydligen kora en vinnare för en supermodelltävling för killar. Ska träffa upp Miss Anna nu innan en sväng, och så ska vi bege oss till middagen. Imorgon LOVAR jag bildbonanza! Visst låter det bra? Bonanza. Gött ord. Japp. Nåt sånt dårå. Puss!

Tror inte...

30a56287cb9ff6c4773472fa2fc785c1.png

Tror inte nån kan tänka sig hur god den här är förrän man smakat. Innehåller färskpressad frukt, vetegräs och alger. Alltså inget artificiellt!


Går en sväng, måste fixa lite, hej

Japp, vi har en sjukt grym teve

Lite bilder från gårkvällen

Träffade på Daphne Leon igår, och vi diskuterade det faktum att folk tror vi är släkt?! Är ju inte så konstigt i och med vårt efternamn, men tydligen hade Daphne också fått frågan om vi är syskon väldigt många gånger. hehe. Det är vi icke. Så ni vet.

Har alltid gillat onsdagar

Kom precis hem från en väldigt trevlig kväll. Ibland lyckas man träffa på människor som kan berätta saker om sig själva, och så står man där och tänker, "det är ju mig hon pratar om". Vilket i sin tur får en att se sig själv utifrån en annan vinkel. Anna är en sån person.
Sov så gott allihopa.

Kvällsmys på Riche med Anna

0-3784fb05c30e84eebcdf53c98960a19a.png

Kvällsmys på Riche med Anna


Förresten!

Ni bara måste rösta på Farzad som är en av mina absolut roligaste vänner, och är med i Raw Rookie-challenge. Han får vara köra på RAW Göta Lejon på fredag om han vinner den här standup-tävlingen! Tro mig, han är SÅ värd det. Så många timmar som jag har skrattat till den här mänskan.
Så kom igen nu, help a brother out, smsa OAS3 FARZA till 72500. O:et är alltså inte en nolla, utan ett O som i Orvar. Eller ormar. Eller olja. Ni fattar grejen.
Om alla i Sverige la en krona i en hatt, då hade vi hade det blivit mycket pengar! Det är lite samma grej. En liiiiten effort från alla, blir så stort tillsammans! Kostar er en ynka femma!

Nu är det vår!!!! Ja nu är det så jäkla vår

Inge mer vinter. Och när det blir dåligt väder igen är det fortfarande vår. Fast dåligt väder. Men ändå vår. Så nästa gång det blir en annan årstid är det sommar. Bara så ni vet.
Det var någon som frågade om mitt halsband som jag har på alla bilder. Det är från Bulgari, fått det av min älskade pappa. Jag tar aldrig av mig det. Jag är en slarver, men vissa smycken håller jag hårt om. När någon man älskar ger en ett smycken, är det ett evigt tecken på kärlek, att bära med sig. Oj så poetiskt. hehe
Hörs sen, tjing tjong

Summer love

Kvällspromenad, stretch och meditation i mörket med tända ljus. Fan vad jag älskar att meditera. Man är så i nuet. Hittade en låt i min ipod som jag lyssnade sönder sommaren 2007 när jag var på språkresa i Malaga. Skönt liv man levde där.

Musik. Gå ut och gå. Finns inget b

4edf0dc99d4bdbe52935b15a815e3a74.png

Musik. Gå ut och gå. Finns inget bättre.


Me, myself and I

Känner mig inte helt hundra idag. Gick en långpromenad och handlade med ingefära och citron. Ska göra en blandning och bädda ner mig med The Power Of Now. Idag är jag ledig.

Ibland behöver man stillsamhet. At

5fe3c8f94b9ad8011e24a0548aea4dde.png

Ibland behöver man stillsamhet. Att andas.


Godnatt.


Jamie Oliver, watch out

Jag brukar inte laga mat. Det känns som så mycket besvär för ingenting. Maten går ju ner fortare än det tar att laga den. Är man med vänner, är det jättemysigt att laga en god middag ihop, men då njuter man av själva aktiviteten. Att stå där själv, för sig själv, är oskönt. Men det händer.
Som idag. Blev sugen på en av mina favoriter. Denna bild tillägnar jag min familj och vänner.
Ja, jag gillar peppar

Calvin Klein middagstjofräs

Fick precis hem en skön inbjudan! Då det är en middag för Calvin Klein, så fick jag ett sött nattlinne därifrån. Tackar! Alltid kul med lite extra spejsade inbjudningar.

Såhär glad är jag idag

Har powerwalkat, sprungit ärenden och handlat. Bra dag. Och vad är bäst av allt? Solen såklart. Sjukt mycket tjat om solen nu. Men har man pratat så mycket om snön och kylan, kan man lika gärna välkomna solen och värmen right? Right.
Det var någon som kommenterade att jag inte nämnt nåt om det persiska nyåret! Det beror väl mest på att jag redan har ett år jag går efter, och det vore lite oskönt att fira att ett nytt år börjar, mitt på mitt eget år. Grattade ju såklart familj och vänner som firar, men eftersom jag både jobbade då, och inte har min familj hos mig här uppe, fanns det inte så mycket att fira själv. När jag var lite yngre brukade vi alltid fira hos mormor, men de senaste åren har jag jobbat så det har inte blivit så mycket firande. Och vi är ingen särkilt traditionell familj. Högtider kan ju vara kul att fira extra, men det viktigaste tycker jag är att umgås med sina nära och kära, och vi är en såpass tight familj så vi har släktträffar så ofta det bara går.
Stor käft man har. hehe

Lite tips

När jag var hos frisören i fredags så handlade jag även med mig schampo, balsam och inpackning. Grejen är att för mig är det så himla viktigt hur det luktar, för jag tycker om när mitt hår luktar på ett speciellt sätt. Och därför har jag haft ett superbilligt schampo som jag använt ett tag, som bara luktar sjukt gott. MEN. De flesta budgetschampon innehåller alldeles för mycket salter, för att det ska vara bra för håret. Och nu när jag har ljusat upp det lite och vi går mot ljusare tider, kände jag att nu får jag faktiskt ta och ta hand om mitt hår igen. Tog mig själv i kragen och stod och luktade en stund på de olika serierna som fanns på salongen. Självklart bara dem som passar min hårtyp. Kom fram till att denna serie luktade himmelskt! Tillför håret både fukt, och proteiner för att bygga upp inifrån. Många schampon ger bara fukt och lägger sig som ett skikt runt hårstrået, men beroende på hårtyp är det viktigt att ha ett uppbyggande schampo som inte bara ger en illusion av friskare hår, utan faktiskt också stärker. Och färgar man och stylar håret mycket så gör det stor skillnad.
Hur som helst blev det REDKEN Real Control-serien. Redkens produkter har alltid varit mina favoriter. Och nej, ingen sponsring här inte. Kände bara för att berätta om hur viktigt det är i längden med bra hårprodukter ;)

Världens bästa frukost.

Vad hände med våren? Igår snackade jag om hur mycket jag längtar efter att vakna upp till sol, sätta mig på en uteservering och käka brunch, och bli brun samtidigt. Eh, not so much va? Vaknar upp till att det snöar! Kunde inte låta bli att skratta. Hur gick detta till liksom?

Well well. Det är väl bara att hålla ut liiite till ;) Ledig idag! Oh så skönt.

2453c93df4c0475f5a1db62ef51740a1.png

Skulle kunna leva på havregrynsgröt, så jäkla gott.


Finally home.

Finns ju ingenting bättre än att komma hem i slutet på dan. Nu är det film och Cola Zero som gäller. Min favorit, som jag försöker undvika så gott jag kan då det bara är skit man dricker. Men gott är det. Blir man sugen på en kall cola så blir man. Gotta follow your instincts ;)
Ser fram emot att vakna upp imorgon till solsken och en ledig dag.
Ska få till lite mer bilder också. Istället för min feja hela tiden.
Natti natti ;)

God morgon

Ska iväg och fixa naglarna innan jobbet. Ska bli så skönt! Älskar säsongsstädningar, så vi får se vad det blir för lack nu då...(intresseklubben, anteckar ni?)
Har två föreställningar idag, men solen skiner så det ska väl gå alldeles utmärkt! Puss!
Vi kör på en bild på mig och Andy, just för att jag saknar honom så jäkla mycket!

Nas och Damian Marley

Dem här två otroliga artisterna har haft ett stort samarbete, ett riktigt grymt samarbete. Jag dör för låten nedan, och att få se dem live vore en dröm. De kommer båda till Hultsfred i sommar. Frågan är om man ska styra om lite planer för att åka ner...

På g till jobbet. Har inte använt

0-17fca3ca64d5e64d275ce1f416f466b7.png

Har inte använt mössa på hela vintern, men jag känner mig frusen idag. I princip Alla på teatern har varit stensjuka, förutom jag och Nour..vore en sån klassiker att bli det nu bara för att ;-) (orka jinxa sig själv) Ha en go fredag! Ska jobba nu!


Då så. Vad tycker vi?


Emma, jag kommer nu

God morgon! Jag är pigg idag. noooot. (jo man får fortfarande köra såna skämt) Ska promenixa till min kära frisör Emma nu på Corinne & Friends! Älskar att bli ompysslad, så det ska bli skönt att bara sitta där och slappna av lite. Det är ju, som ni kanske vet, fredag. En dag som brukar vara en riktigt grym dag. Ska jobba ikväll och känner mig helt slut idag, så det blir nog inte att festa till det ikväll.
Ha en bra fredag ;)

På jobbet nu

Här har ni Barbro som fixar min peruk och sminkar innan föreställningarna!
Hon var riktigt sugen på att vara med på bild.
Vi hade precis uppvärmning på scenen. Kör en full styrkeuppvärmning och stretch till riktigtriktigt grym musik för att tagga till.
Och snart kööööör vi

Skriver ni dagbok?

Har under olika perioder i mitt liv skrivit dagbok. Det är så viktigt. Så man sen kan kan minnas hur man kände och vad man tyckte. Och nu har jag länge gått och påmint mig själv om att börja skriva igen. Men har jag gjort det? Nä just det. Så nu så. Vi börjar idag. 2010-03-18. Ett alldeles perfekt datum.
Måste börja med att sammanfatta det senaste som hänt. Människor som kommit och gått. Och de som bestått. Och allt som betytt nåt. hehe.

Och imorn är det dags för lite förändring hos min frisör. Lite á la det här nedan, men inte fullt så ljust. Ska bli nice!

Visst vill man sova på soffan vissa nätter?


Kvällens godnattlåt.

Ojoj vad jag har spelat den här.

Hittade ett nytt te idag, Clipper

4faf7ee4f0c786e978b31c8db78ea830.png

 

Hittade ett nytt te idag, Clipper Pepparmint. Supergott på kvällen när man vill dricka antioxidanter men inte ha i sig koffein.

 


Sitter med My på Mocco. Hon ska sk

0-3032d33ccfc99abcaf4a0de366b3b813.png

Sitter med My på Mocco. Hon ska skriva ett litet porträtt om mig i skolan ;D


Morgonpromenix

På morgonpromenix, har äntligen en ipod sen min iphone blev stulen!

 


Godnatt kära ni.


Äntligen tillräckligt oisigt för a

15f9e32c3879a98f892b8f8d6354e2c3.png

Tillräckligt oisigt ute för att springa kvällsrundor! High five!


Vi shoppar lite

6abb676328177b8e2f336132c897d42b.png

 

Vi shoppar lite. Oj vad jag längtar tills det är några grader varmare, och man får inspiration till att handla våroutfits

 


Sol. LIKE

4ce7a2727af3d45ca55997f7ab893f41.png

Sol. LIKE


Såhär glad är jag idag


"They're basically moments in which you're in touch with the meaning of life, when your relationship to the rest of the universe makes sense"


Träffade precis My för en gigantis

5f757a03db8691be8f28a76c7bd47106.png

Träffade precis My för en gigantisk kaffe. Sjukt mycket att prata om!


Hej. Trött. Har haft en supersovmorgon. Väldigt skönt. Tycker vi pratar mer sen. P


Jag avlider lite. Varje gång.


Jesus vad jag älskar vår ensemble

Hemma nu. Flummig föreställning. Eller själva föreställningen var grym. Men min hjärna var flummig. Det var en rolig föreställning. Skrattat sjukt mycket idag. Fast det gör jag nog varje dag i och för sig. hehe. Sitter och kollar på Kalla fakta. Väldigt intressant. Älskar utredande dokumentärer. Käkade världens godaste kyckling-mozzarellasallad för en stund sen. Det var verkligen nåt att hänga i granen. Basånivet.
Måste ju demonstrera min aktivitet. Så ni förstår hur det ser ut när jag tittar på teve.

Vi tycker det är extremt viktigt a

43c6d1edfbc9a4f69997187fb436891a.png

Vi tycker det är extremt viktigt att känna sig hemma på sin arbetsplats. Benji är en bra demonstration av detta.


På jobbet.

Jag är död idag. Intressant nog. Sömn funkar inte. Slöseri på tid och man blir bara trött.
Aja. Låt oss showa lite då.

John, kom nu


Janet och Nour - Halvlek edition 1.0


Tack mina vänner!

Tack till alla underbara som kom igår! Hade så himla kul! Med så många av mina favoritpersoner där kunde det inte blivit annat än grymt. Körde föreställning först, och åkte till middagen direkt.
Bilder lånade av Stureplan.se och Rebecca

Nu ska jag äta frukost i solen! Puss!

Fredagar brukar vara bra dagar

Ikväll är det föreställning, och sen stor tjejmiddag efter det, och drinkbjudning! Kommer bli en grym fredag! Riktigt sköna tjejer som kommer.
Nu måste jag springa ett par ärenden! Hörs senare! Vad ska ni hitta på ikväll då? :)

Mycket fin torsdag

Gick till East och träffade upp Anna. Jag blir alltid lika glad över att träffa Göteborgare. Känns som hemma på nåt sätt. (hon är Göteborgare). Hennes vän Genya kom förbi och drog med oss till WE-butikens invigning, väldigt trevligt men även väldigt mycket folk så man såg inte så mycket av kläderna. Så vi gick en sväng till Riche. Och så en promenad hem på det. Mycket fin torsdag. Och vi satt faktiskt på uteserververingen igår. I infravärme då, men ändå. Vi frös inte ihjäl. Snart är det sommaaaar. Och med snart menar jag typ aldrig, om inte snön ger sig nu. haha. Jorå. Nångång.


Då går jag ut en sväng. Hörs snart.


Hade aldrig hört den här förrän reklamen på teve, GRYM! Önskar honom all lycka i Melodifestivalen! Underbart att höra bra musik som är med


Goddag. Min kropp har väckt mig tre gånger den här morgonen sen kl 6. Dont know why. Specifikt när jag bett den sova ut. Aja. Nu måste jag fixa lite. Laterrr



Well it's been a good day

Blev rastlös så fort jag kom hem idag, och kände att det var en sån kväll då man inte orkar ta hand om sina måsten. Så jag mötte upp Rebecca och Edie för en promenix, lite indiskt och Rabarberte hos henne. Och musik. Alltid musik.
Edie är hennes söta vovve. Sprallig liten grej.
Nu är det kväller. Godnatt.

Studion

Heej! Hann inte blogga innan jag åkte imorse, och har spenderat hela dagen i studion med Sandro. Sandro Monte, han gjorde remixen på min låt "Heartache on The Dancefloor". Riktigt grym och idag jobbade vi på ett nytt projekt!
Solen har ännu en gång varit på vår sida..........tror banne mig att våren är här!!

Nämen

Tydligen har Stureplan.se den här veckan utsett mig till Stureplans 3e snyggaste! hehe, kul! Sånt blir man ju alltid glad av ;)

Rebeccas vänner @ Hells Kitchen

På fredag kommer jag och ett gäng grymma tjejer att bjuda en drink på Hells Kitchen där mina vän Rebecca är nattklubbschef! Först blir det en stor tjejmiddag för att fira den internationella kvinnodagen som var igår, och vid 23 bjuder vi alla partysugna på en drink. Ni är mer än välkomna dit!! Klicka här och glöm inte att OSA!
Bild: Fredrik Etoall, etoall.se

Tja. Hörs sen.


Avgudar den här låten..


Quality time

Jag och mamma körde en liten shoppingrunda på stan, och hon var på jakt efter en ny telefon. En mysig dag. Kändes som old times, man blir lite nostalgisk :) Och ikväll åker hon tillbaks till Götet. Dagarna har gått vääldigt fort! Haft det sjukt mysigt de senaste dagarna. Scrollade ner och kollade mina senaste inlägg.....shit, jag gillar verkligen att mysa. Och solen. hehe. Men den är ju så underbar ;)


Sol? Check. Ny vecka? Check. Bra humör? Check. = Grrrrrymt

Vaknade för en timma sen och har bara legat kvar för den fantastiska solen lyser in. Man blir så glad av sol! (no shit). Men nu är det upp och hoppa för en morgonpromenad för att starta upp veckan!

Rice

Kom just hem från en middag med mammsen och Alice. Vi gick till Rice, vårt favorit-söndagsställe. Där kan man verkligen sitta i timmar om man känner för det och bara mysa. Nu blir det en varm dusch, och sen somna in framför teven. Sov så gott :)

Söndag

Är så himla glad för Laila och Niclas :)
Vaknade upp efter en lång sovmorgon idag, gick ut osminkad i den underbara solen (hoppas på en liten känsla av färg iallafall) för en tvåtimmarspromenad. Kom hem med kaffe och mamma hade kokat ägg, och nu sitter vi och bara myser. Har haft en riktigt bra vecka, och den här söndagen kan ju inte bli bättre nu när mami är här. Hoppas ni har det bra :) Pussokram!
Fick den här bilden av söta Louise Ahlbeck som hade skickat in till Aftonbladet Klick från i somras ;)

God morgon!

Ska strax åka till teatern, är lite trött idag men ändå glad så vi försöker oss på ett litet smile ändå ;) Vi ska repa på förmiddagen med en inhoppare till Sanna-rollen då Marie inte kan vara med idag. Ska bli spännande! Och så ska jag till bröllopet sen när jag slutat vid 23. En stor kram så länge så hörs vi. :)

Nej tack, pappa, det är så bra så

Pappa har alltid velat att jag ska låta mitt svarta hår växa ut och klippa lugg! Eh...not so much va? ;) hehe.
Idag skiner solen och jag är sjukt glaaaad. Dels för solen, men mest för att min mami kommer ikväll!! Hon kommer för Laila och Niclas bröllop, och stannar tills på måndag. Det ska bli så mysigt att få ett par dagar ihop! Tyvärr så missar jag ju Lailas bröllop. Har verkligen försökt få ledigt, men det går ju såklart inte. Känns så himla tråkigt när det är en person som står mig så otroligt nära. Skulle ha sjungit på vigseln, men det blir på festen istället.
Mamma kommer sent ikväll, och eftersom föreställningen ikväll är inställd så blir det Stockholm Live istället! Det var ett tag sen man hade en ledig fredag, så fredagsmys deluxe, jaa tack!
Nu ska jag gå och leka lite med solen, gotta love him

Kalaaaaskväll

Tokio Hotel var riktigt kul att se! Har inte lyssnat på dem tidigare, så det var kul att höra deras grejer. Bra låtar, men framförallt bra scenografi och ljus! Riktigt coolt. Och det tackar vi ticnet.se och finest.se för att de kunde fixa bra platser och på kort varsel för mig:) Vi blev ett stort härligt gäng, som sedan drog ut på stan!
Baby J som ni ser till vänster på bilden, är en av de bästa DJ's jag hört! Sån känsla, och precis min smak när det gäller musik. Gud vad vi har dansat till hans grejer! Och förövrigt en fantastisk människa.
(Tack Stureplan.se!! Vad skulle jag gjorde utan era underbara fotografer som dokumenterar våra kvällar?)

Tvätta + Tokio Hotel = bra dag eller vad?! (-sjukdom på teatern då)

Hallååå!
Håller på och tvättar! Har hittat ett helt gudomligt sköljmedel och helt nya maskiner, så nu är det roligare än någonsin att tvätta!! haha. Idag var det dags för föreställning, men jag fick just ett mess ifrån vår producent att det inte blir någon idag eller imorgon på grund av sjukdom! Trodde inte man kunde ställa in, men måste man så måste man. Förra veckan var en pärs då jättemånga var sjuka, och röster är ju ömtåliga så de är ännu inte friska tyvärr... Massa kärlek till er guys! Krya på er!
Hur som helst! Det blir Tokio Hotel ikväll istället! Kära Alex Erwik frågade om jag ville följa med, och jag är inte den som bangar en konsert! Ska bli skitkul!

Jo jag lovar, I can feel the spring

Snart är våren här. Och hur vet man det? Jo, när första pastell-lacket åker på! Och man kan ha solglasögon utan att se efterbliven ut. Blev så sugen på ljusrosa naglar idag plötsligt. Så då blev det så.
Och nu är jag himlans trötter och klockan är inte ens tio. Så vi säger godnatt nu. Herrå
Såhär ser det ut nu, loves it

Cafét spelar en av mina gamla favoriter


Gud vilken fantastisk dag!

Vaknade upp till lysande sol! Man känner att våren är påväg. Har sprungit ärenden hela morgonen, och ska sätta mig med plugget nu. Kommer bli en väldigt fin dag! Ska också kolla resor till Thailand, gud vad jag längtar efter sol och bad. Det var ett par år sen sist jag hade ledigt och var på solsemester, och jag fick just veta att jag är ledig över påsk, så det ser ut som att det blir en spontanis till Thailand! Känner nu mer än någonsin att jag behöver få plaska omkring i havet och koppla av....
Ha en bra dag allihopa!

Vad är stroganoff?

Jag och Alice satt precis och undrade......vad är Stroganoff? Korv Stroganoff är ju en maträtt som de flesta känner till. En av mina favoriträtter förövrigt. Men namnet....vart kommer det ifrån?
Här har vi svaret!
"Stroganoff är olika rätter som har blivit uppkallade av en rysk greve som hette Stroganov. Han var en 1700-talsgourmet men efter mycket mat tappade han sina tänder och bad då sin kock om att skära köttet i mindre bitar, och rätten stroganoff kom till."

Tackar, 118 100!
Även ett stort tack till allas vår Google, för denna fantastiska illustration av Korv Stroganoff!

En sekt? Spöken? Idioter?

Sjukaste grejen! Inatt vid 2-tiden när vi ska sova, hör vi plötsligt stämsång. Har ju tidigare berättat om vår granne som sjunger mitt i natten, men nu var det som en kör! En kör som sjöng gregorianska låtar. Och det hördes ganska svagt, men tillräckligt tydligt för att urskilja stämmorna. Riktigt mysko...vi låg och tänkte om man ska leta upp vart det kommer ifrån...men det är så svårt att höra. Och egentligen har vi några alternativ. Antingen så är det en grupp med puckon som övar på sina stämmor mitt i natten, eller så är det en sekt som har någon slags ceremoni, eller så är det spöken. Alla alternativ är ganska osköna. Men det kan inte vara nåt annat! Vi var 3 st som hörde det. Så det är inte bara jag som inbillar mig. Man hör också att det inte kommer från någon teve eller en skivspelare eller så...det lät dessutom som att det var någon som ledde kören...hmm...vad tror ni?!

Goddag. Mucho to do today. Sånt därnt oskönt fix ni vet. Köpa nytt sim-kort, sortera kvitton, blablabla. Så jag tycker vi hörs snart. Lite senare.


Alice i Underlandet

Det blev en supermysig måndagkväll! Galapremiären var fantastiskt arrangerad av Petré Event och Johan Petré, och en riktigt bra film. Den var i 3D, vilket gjorde det hela så verkligt! Se den!
Nu är det dags att nana. Sov gott allihopa!

Filmen var fantastisk! Sitter med

Filmen var fantastisk! Sitter med Denise och gänget och myser nu med te och scones

 


Då drar jag på bio!



Finbesök från Mjölby

Johan kom precis hit, det är premiär för Alice i Underlandet, som vi ska på, så han ska bo i casa Leon/Svensson en natt! Han har blivit så himla lång gossebarnet, och fyller 18 år ioövermorgon!
Och nu har jag väldigt mycket att göra. Hörs lite senare!

Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta

Träffade upp Parisa efter föreställningen idag, och tänkte att vi käkar middag innan Farzads stand-up som vi skulle på. Så vi strosar omkring en stund på söder innan vi bestämmer oss för att käka på Garlic & Shots. Och vad är då oddsen att vi väljer samma ställe som mina kära kollegor?! Aldrig slipper man varann....haha. Skämt åsido så är det verkligen en grym ensemble. Alla är så himla fina.
Så det blev en mysig middag. Ni måste förresten käka där! Dem trycker i sjukt mycket vitlök i allt, underbart. Deras vitlöksköttbullar säger jag bara...wow.
Stand-upen var sköj, dog av skratt, sånt gillar vi ju. Och nu är jag helt slut i kroppen efter helgen, men ändå helt uppe i varv efter denna händelserika helg. Musik, fina människor, sjukt mycket skratt. En massa glädje och kärlek helt enkelt. (Förutom mobilen, men det pratar vi inte om)
Det är så jag skulle vilja sammanfatta mitt liv, den dagen det är över. Lycka. Och vi fortsätter i samma anda. Sov gott nu allihopa.
0-376aff852e9e0b78db33d10c2734d2ba.png

Jesus vilken kväll.

Min mobil är borta. Min älskade iPhone. Ångesten är obeskrivlig. Men men. Vad gör man. Livet är så mycket mer än materiella ting.. hade en grym kväll igår. Blev så lycklig (se bilden nedan) över att få se Jason Derulo (se bilden nedan) live igår, och även få berätta för honom hur mycket han har betytt och hur mycket jag har lyssnat sönder hans låtar. Fantastiskt.

RSS 2.0