Det blir hemmakväll.

Har köpt på mig Echinagard och apelsiner och citron och alla myskokurer man kan hitta. Tänker blir frisk fort! Lite typiskt att det bröt ut just idag bara.... ligger och lyssna på massa bra musik och blir taggad på fest. Oh well. Det var väl inte meningen.
Även om man självklart hellre firar in det nya året med människor man tycker om, så har jag faktiskt inte så mycket emot att vara själv. Jag njuter verkligen av att vara ensam och få min me-time. Det är då jag får gjort allt jag behöver, och då jag kommer fram till saker. För det är lätt att stressa sig igenom vardagen, utan att vara medveten.
Och just nyår kan vara skönt att få spendera med sig själv och sina tankar.
Det har varit ett väldigt händelserikt år, och det är otroligt hur mycket jag har vuxit som människa. Och viktigast av allt, alla människor i mitt liv. Folk jag träffat och lärt känna. Det är det som har gjort mitt år. Utan våra relationer är vi ingenting.
Om ett år så sitter vi förhoppningvis här igen, och ska utvärdera året som gått. Och att jag idag inte har någon aning om allt som kommer att hända det kommande året, gör mig spänd.
Jag har alltid varit en människa som ser positivt på saker. För kontentan av livet är så mycket enklare än vad man gör det. Jag tror att allting händer av en anledning, och att saker och ting är menade.
Även om det har hänt saker det senaste året som gjort att jag gråtit floder, så tror jag innerligt att något gott kommer ur det. ALLT för med sig något gott.
Och livet är till för att levas. Man ska känna. Inte gå igenom livet i en skyddad bubbla, och sen en dag vakna upp och inse att man inte levt. Inte gjort det man velat med sin tid. Det är min värsta mardröm. För vi har ingen aning om hur mycket tid vi har. One day you're in, one day you're out.
Därför följer jag alltid mitt eget hjärtat när det gäller allt. Jag värderar människors råd djupt, det gör jag verkligen. Men i slutändan är det alltid det jag själv känner som avgör. Även om det resulterar i smärta, sorg, glädje eller whatever. Det viktigaste för mig är att följa mig själv och min magkänsla.
Därför är jag inte rädd för livet och allt det för med sig. Eller döden.
Med det sagt, så kan jag säga att det har varit ett helt fantastiskt år i mitt liv. Vi tackar för det, och ser fram emot nästa.
Life, Bring it on.

Lyssna en gång. Lyssna sen igen. Och igen. Så är du fast. LOVE THIS.


12.52 - 31/12 - 2009

Vaknade upp idag och hade ännu ondare i halsen........JUST på nyårafton. Kalaaaaas. Får se om jag blir bättre till ikväll. Vill ju så gärna fira det nya året på en middag med fina människor!
Men nu är jag ledig ifrån musikalrepen i 4 dagar.
Är det någon gång jag har kan vara sjuk så är det nu.
Jag får helt enkelt känna in när det närmar sig, om jag mår bättre.

Vad har ni för planer ikväll?
Ska ut och få lite frisk luft, frisk luft hjälper mot allt. Säger vi. Ville bara skicka en puss till er! Blir jätteglad av era fina kommentarer! Gott nytt år mina vänner! Vi hörs lite senare.

Godnatt.

Imorgon är det nyårsafton. Ett helt nytt år väntar. Ett nytt år fullt av saker vi ännu inte vet.
Fantastiskt.

Men nu ska jag sova. Känner mig krasslig så lite sömn hoppas vi ska bota det.

Pratar mer imorn. Sov så gott.

Ps. Läser alla era kommentarer. Tar även in föslag och så vidare. :)

Natti

Full rulle hela dagen!

0-48718f6fb866f8a81c64fcc2698f252e.png

Full rulle hela dagen! Har repat hela dagen. Sitter hos min nageltjej nu! Jag längtar alltid innan jag ska till henne, för hon är inte bara grym på naglar, utan som en psykolog! Hon får uppdatering varje månad om vad som händer i mitt liv, och hon är en riktigt vettig tjej så jag värnar om vår lilla tid;) haha.


Nu är jag trötter. Godnatt.


Corinne &...

0-66fd0be77bba12fe3a9e6dadb839e966.png

Corinne & Friends och färgar håret. Min frisör Emma lyckades fixa en sistaminuten-tid!


Repar ett nummer nu, jesus vad enf

191d5a2709a47d68516f7e9818efe949.png

Repar ett nummer nu, jesus vad enformig bloggen blir. Men det är ju det här jag gör om dagarna :-P


Läser manus med pink ladiesen

0-6a51960b943510a1806007cbd1f2130a.png

Läser manus med pink ladiesen


Då drar jag!

Musikalrep till 17!

Pussokram

God Morgon! Är ute på morgonpromen

0-6fbd7e1ccbf25a68b55c5e7f4559da03.png

God Morgon! Är ute på morgonpromenad. Varför, vet jag dock inte, då köldskadorna inte känns långt ifrån. Helt sinnessjukt kallt faktiskt. Svårt att skriva detta just nu, mina händer känns helt förlamade. Vi hörs sen! Haha.


HOME nr.2

Hemma! Trötter. Yeeezz. Kom hem till en grym grej. Fick en helårsprenumeration på Cosmopolitan av en kompis! Läser ju alltid cosmo så jag blev meeeegaglad.
Imorgon är det rep igen, sjukt inspirerande arbete! Ska dock bli skönt med ett par dagar ledigt runt nyår. Nu ska jag lyssna lite till på grym musik och varva ner! Har ni nåt tips så är det mer än välkommet!
Natti!

Paus från koreografin, sitter och

10ef2f6e0448a713e4c7ce437eccd711.png

Paus från koreografin, sitter och går igenom en scen och definierar min karaktär. Så otroligt lärorika sessioner.


Dansrep nu

0-4af2ded61393f193091d196ea5f67051.png

Dansrep nu


God morgon! Gick upp vid halv fem

0-225ace0ce766e12a4259196a3c49c4be.png

God morgon! Gick upp vid halv fem imorse för att ta morgonflyget till sthlm. Måttligt trött. Ska repa Grease hela dagen from kl 10. Skönt att vara tillbaka i stan trots att jag saknar götet. Handlade en ny dator igår, är sjukt nöjd! Apple har ju helt fantastiska produkter, och nu förstår jag varför hela musikbranschen har mac, grym att jobba med! Nu ska jag ta mitt baggage, hörs sen!


Sorry!

Tydligen syns inte texten i bloggen i vissa webbläsare, ska försöka få det fixat så fort det går! Tråkigt, men det blir nog löst snart. Hoppas ni som iallafall ser detta mår bra! Hem till Stockholm imorn bitti. Back to work.
Pussokram,
J

Sitter och fikar med Shabbe, min k

0-5391c28df8e19b9ebe736d429592ca3e.png

Sitter och fikar med Shabbe, min kära kusin! Hon har flyttat till Skottland så nu har vi haft massor att prata om.


Nu minns jag varför vintern under alla år har varit min favoritårstid.

Vi gick förbi Bältespännarparken och fick för oss att åka skridskor! Skridskor är verkligen inte min grej, men det gick helt okej faktiskt, klarade mig utan att ramla ;) haha. Kredd till hockeyspelare alltså! Att BÅDE åka OCH fokusera på ett spel..........jesus. Sicken konst.




Vi gick förbi en "Pusstation", hur fint är inte det?! Jag blir helt varm i hjärtat.

Julkänslan jag kände idag har jag inte känt på ett par år. Och ett lugn som inte infinner sig ofta. Skönt. En bra dag.



 

Sjukt mysigt här!! Nu ska vi åka s

2d1dcd8ede31b61d2770393f3a9f35ec.png

Sjukt mysigt här!! Nu ska vi åka skridskor


Träffade upp min bästa vän Poppo,

6aa2b03054cf1be41999c302a92ee036.png

Träffade upp min bästa vän Poppo, sitter på köttbullekällarn och myser!


Hörs snart.



- Allyson Kalie

Bloggdesign

Visst blev layouten bra? Min älskade vän My som fixade! Hon bloggar på http://myso.se


- My till höger som ni kanske kan räkna ut


Christmas Day

Tjohoo! Ligger i sängen och kollar julfilm. Julfilmer är nåt av det bästa jag vet. Speciellt när dem är sådär supercheesy. Så mysigt. Har dock inte sett mer än 2 i år... Nu är det den med Whitney Houston, The Preacher's Wife. Ingen slår henne, någonsin. Whitney är THE BEST. Då har vi det sagt.

Julafton var supermysig, min släkt är verkligen bäst. Störd, men bäst. Så kul att ha alla samlade på ett ställe nu när folk har flyttat ifrån Göteborg som alltid varit vår "mittpunkt". Vi hade släktkalas varje helg förut!
Anyways. Nog om min släkt.

Nu ska jag strax in till stan för att träffa Martin, en av mina bästa vänner! Hoppas ni haft det bra!

- Paparazzibild i sängen


Spelar maffia med familjen, har ni

0-32335e8113079865fa80aa39fbe74039.png

Spelar maffia med familjen, har ni spelat det? Sjukt kul!


GOD JUL allihopa! Kan knappt fatta

-1ce2913bb641a05667d49819ef80a4d.png

GOD JUL allihopa! Kan knappt fatta att dagen är här. Tiden går absurt fort. Jag kom hem inatt till min lilla julgran som mamma alltid ställer i mitt rum, och ett pyntat hem. Det är så mysigt så jag dör! Hoppas ni har det helt fantastiskt! Släkten kommer hit om en dryg timma, och då blir det kaos. Vår familj är helt knäpp, och helt underbar!


Vi är 50 minuter sena med tåget oc

578dd07a445e0830b0dca331f565291e.png

Vi är 50 minuter sena med tåget och såhär gött känns det! Eller inte. Men jag känner mig så julmysig att jag faktiskt lyckas behålla fattningen och inte stressa upp mig med en massa aggressioner. Jack Nicholson hade varit stolt.


På tåget nu. Hittade precis en grej.

Var inne på H&M idag, och hörde en helt fantastisk låt. Varje gång jag hör bra musik jag inte hört, så måste jag få veta vad det är. Klarar inte av vetskapen att det finns en grym låt, som jag kanske aldrig kommer att få höra. Det finns visserligen hur mycket låtar som helst man kanske aldrig kommer få höra, men just att höra en bra låt, och sen inte få lyssna på den igen är nåt av det värsta som finns. Efter svält då.

Skämt åsido.

Jag frågade expediten, men han visste inte vad det var för låt. Så jag skrev in orden jag uppfattade i mobilen, och tänkte att jag får googla sen. And so I did.

Klicka på länken: http://www.youtube.com/watch?v=zm2ZK1l0da8

Ni måste lyssna.

(undvik att titta på själva videon)


På tcentralen nu, jesus vilken hys

0-7720d45fa3c07d2c46e09aba10e72250.png

På tcentralen nu, jesus vilken hysteri! Alla ska såklart iväg över jul. Är för en gång skull i lite bättre tid än vanligt. Tåget går om sju minuter. Är så glad att Vitamin Water (bilden) kommit till Sverige. Får minnen från LA, drack alltid det i värmen. Lemonade är dem godaste. Ps. Så skönt att kunna mobilblogga nu, kommer blogga skiten ur er!


Satt en sjukt söt unge mitt emot m

60bb2ee0431049ab62cfcab3690bc3f7.png

Satt en sjukt söt unge mitt emot mig på tunnelbanan. Älskar att barn bara stirrar utan att tänka på att det är weird. Typ som min bästa vän Poppo. Hon stirrar också utan att tänka på det. Ni hade gärna fått en bild på ungen, men jag tror att mamman hade känt att det vore lite obehagligt. Så jag struntade i det. Men jag var ändå tvungen att berätta. Då vet ni. Hehe


Snart är det Julafton....

Ska strax ge mig ut på jakt efter julklappar! Känner mig glad idag, längtar verkligen hem nu faktiskt.

(försöker illustrera min känsla i bilden haha)



Godnattlåt



Julmys

Hej! Hemma från dagens äventyr. Kikade på de tidigare inläggen, gud vad det låter som att jag är på premiärer hela tiden nu, men det var ett sammanträffande att 2 filmer jag verkligen ville se hade premiär samtidigt!

Brukar inte gå så ofta nu för tiden faktiskt. Dels för att de alltid är på vardagar, och det är då man jobbar som mest, och dels för att jag kan känna att det ibland är sån hysteri och så mycket folk. Tappar mysfaktorn lite. Men, de senaste var riktiga lyckade!

Det var sista repdagen idag innan julledigheten, och vi avslutade med julmys med hela gänget med glögg, klementiner och lussebullar. Riktigt kul dag! Musikalen blir mer och mer levande, nu är det inte så långt kvar............

Ska sätta mig och skriva en julklappslista nu, har inte köpt EN ENDA! Ångest. Yes.

Jag som verkligen älskar att gå runt och titta ut julklappar i god tid. Men det har inte funnits så mycket utrymme till det.

Hur som helst, börjar jobba den 28e december igen så jag åker hem till götet imorn kväll för att fira. Ska bli sjukt mysigt att få komma hem och spendera till med alla nära & kära. Förra året var inte min kusin Mari med, men i år firar hon med oss och har även med ett litet entourage av favoritpersoner. GRYMT.

Nu. Jag. Planera. Klappar.

Over. And. Out.




Göta Kanal 3

God morgon! Igårkväll var jag på min kollega och vän Sara Sommerfelds galapremiär för Göta Kanal 3. Hon är så himla duktig!! Jag är inte världens fan av svenska filmer, men den här var bra, i och med att hon var med ;)

Nu ska jag skynda mig till Göta Lejon för dagens dans- och -sångrep. Ha det så bra!




Alvin och gänget 2

Igår var jag på galapremiären av Alvin och gänget 2. SJUKT BRA FILM! Man både asgarvar, och blir berörd. Kan inte motstå de små ekorrarna. För arrangemanget stod Petré Event som alltid fixar allt så bra!



Nu ska jag sova! Men berättar mer imorgon. Lär komma upp en del bilder från den lilla tiden jag inte bloggat.

Godnatt!


Grease

Under tiden jag inte bloggat har jag repat med Grease-gänget som vanligt! För er som inte vet, så ska jag spela Marty Maraschino i Grease - Den svenska versionen som sätts upp på Göta Lejon med premiär 4e Februari. En riktig utmaning!



Min karaktär, "Maggan". Visst ser jag ut som en Maggan?!

haha.


IM BACK!

Hej alla! Kommer blogga här ett tag istället för madeinsweden som ligger nere just nu!

Har faktiskt saknat bloggen ;) Hoppas allt är bra med er! Vi kör igång som vanligt!

Pussokram!

Janet

RSS 2.0