Hej!

Ska bege mig till teatern strax, det är ju lördag vilket betyder att vi kör 2 föreställningar. Jag har längtat till den där dagen, för Jason Derulo kommer till Café Opera och har releasefest, vilket innebär att han kommer köra ett par låtar också! Jag upptäckte honom i somras, och sen dess har jag gått igenom låt för låt och bara älskat honom mer! Så det ska bli sjukt kul att se honom!!
Är himlans trött idag, så min kära vän här får ta mig igenom dagen

Midnight movie

Jag kommer hem från en lång dag, och vad går på tv, om inte min favoritfilm?! Blood in Blood out. Började precis. åh, lycka.
Dagen har gått i ett. Vi körde genrep på dagen inför Let's Dance som vi var med på ikväll, spelade in det, för att sen skynda oss till teatern för att hinna till vår föreställning. Var det någon som såg? Tryck här om ni vill se vårt nummer :) Sen när vi var klara var det RAW Comedy Göta Lejon, så vi var några som stannade kvar och kollade! Riktigt kul!
Träffade Mattias också! Hoppas verkligen han vinner Let's Dance!

Jag är knäckt

Var ju som sagt på tv-huset och hade ett torr-rep, som det kallas, för att ha koll på scenen och sådär för vår och tv's skull. Ibland känns det som att man är tillbaka i skolan. Det är så många att hålla reda på, för vår "fröken" Sanna. Och idag skulle vi på utflykt. Ungefär. Så.
Besöket hos kiropraktorn gick helt grymt bra! Han knäckte som bara den, och låsningar som jag haft i två år och ignorerat, blev upplösta. Fantastiskt.

God dag!

Ska iväg till tv-huset för ett rep inför Let's Dance som vi ska vara med i imorgon, med ett nummer från Grease. Och sen till kiropraktorn! Så då vet ni. Tjing tjong

SVENSKT OS-GULD I STAFETT!!! BRA DÄR HELLNER

-

Det blev visst ingen bio...

My hade ett möte på Bistro Jarl, så jag mötte upp henne där och rätt som det var var vi uppe i en massa diskussioner, så vi missade filmen. Gick förbi Noppes en sväng, där Gladys Del Pilar skulle spela ikväll, men vi var så hungriga så vi gick till Friday's istället och käkade middag. Myyyys. Skulle sett Valentines Day. Den verkar ju så gulligullig. Men det får bli en annan gång.
Gulliga kommentarer förresten hörrni. TACK. Det värmer mer än ni anar!

Då drar jag på bio igen, alltid älskat film, puss!


If you are brave to say "goodbye" life will reward you with a new "Hello"


Bra energier

Jag och Denise gick på bio och såg Shutter Island! Grym film! Gjord av Scorsese, med Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Riktigt bra film. Länge sen det kom en psykotisk film som verkligen fick en att tänka till.
Det var himla mysigt att hänga med Denise igen! Vissa människor har en energi som är så himla bra, och samma inställning till livet som en själv. Det är så otroligt viktigt att omge sig med människor som får en att må bra. Som uppmuntrar och gläds med en. Och hon är verkligen en av dem.
Lite bilder från i höstas på mig, Denise, Rebecca och Emelie:
Tre fantastiska tjejer som verkligen stämmer in på det jag skrev.

Hello darlings!

Jag lever! Ska iväg o träffa Denise nu, men vi hörs lite senare!

Bild från i höstas

Kul tanke på uppfinning

Kul tanke på uppfinning! En handtagsihophållare......
Men eh.......jag är helt okej med att hålla ihop min påse själv, det är lugnt...haha

A day at the theatre

Så här ser en dag på Göta Lejon ut:
Man kommer dit, dansar lite, tar en paus och dricker vatten, spelar intensiv fotboll med en ballong
Efter det dansar man lite till
Och så tar man en paus.....och Sebbe tänker inte spilla någon tid, så han passar på att trycka in en ballong i en flaska.
Så det var min dag. hehe.

God morgon!

Det blev en jättemysig söndag med filmkväll! Vi såg Brüno, man upptäcker nya saker varje gång ;) Påväg hem åkte jag förbi My, som hade hand om ett event på Café Opera, för att snacka lite.
Idag ska jag åka till teatern för att repa in våra under-studys, som det så fint heter. Om någon skulle bli meeeegasjuk och plötsligt inte kunna vara med på en föreställning, så måste det finnas inhoppare.

Bilderna är ju som ni ser ifrån finest.se, men jag ska skaffa mig en systemkamera hade jag tänkt! Så man kan ta grymma bilder själv! Har ni något tips?

SÖNDAG

Hej hej! Vi hade ju två föreställningar igår, och det var sjukt kul! På den första föreställningen var det en tjej som satt längst fram och log från hjärtat, vilket gjorde hela min dag. Det var nåt av det vackraste jag sett, och det lyckan som glittrade i hennes ögon är obetalbar.
På andra föreställningen var det lite småsaker som hände....vilket gjorde att jag verkligen skrattade!
Efter jobbkvällen åkte jag hem, tog det lite lugnt, och efter att klockan slagit midnatt kände jag plötsligt att man lika gärna kan gå ut och ha lite kul. Så jag och Alice åkte in till stan, och jag fick träffa några vänner som jag inte träffat på ett tag. En riktigt bra kväll :)
Jacob och Nour är glada i sina musikaloutfits
Stannade upp och tog den här bilden, just för att jag tycker snön är så vacker! Sjukt kallt, och sjukt omständigt med snö, men väldigt fint ;)
Jag, Rebecca och Alice

Ojojoj, nu är jag hungrig, hmm.....då är ju frågan om man ska äta frukost nu eller lunch?
Fast det är mer av en retorisk fråga. För jag älskar frukost. Det vet alla som känner mig. Frukostmat är det bästa jag vet. Skulle kunna äta det hela dagarna. Breakfast it is.

African Tunda

Sitter och dricker mitt favoritte, efter vanilj då. Twinings Voyage African Tunda! Jag skojar inte när jag säger att det är nåt av det godaste jag druckit i mitt liv...ska drickas med en skvätt mjölk..finns att köpa i de flesta matbutiker med bra tesortiment! Ska strax bege mig till Göta Lejon, spelar två föreställningar idag. Ska bli kul!
Hoppas ni har det mysigt i snön! ;)

Videoblogg! Börjar gilla detta, very comfortable


Memories

Herregud vad länge sen det var jag lyssnade på dem här....några av mina absoluta Eminem-favoriter. Har varit ett superfan sen jag var 14. Tycker han är så jävla duktig. Minns hur jag plötsligt upptäckte honom när jag fick "The Eminem Show" i julklapp. Jesus vad jag lyssnade sönder den. Kan fortfarande texterna utantill. Tyckte han var så cool som rappade om allt. Inga gränser. Tråkigt att hans senaste grejer inte varit nå bra. Förutom några collaborations, men inte riktigt hundra. Men musik lever kvar, och hans gamla grejer kommer alltid vara med mig. Får såna minnen när man lyssnar på gamla grejer som betytt mycket.

EDIT: Hur kunde jag glömma den här?! Tack för påminnelsen!! En av favoriterna! Finns så många, we could go on forever..


Galna grannar

Hej! Hade väldigt svårt att sova inatt, vid 4 på morgonen var det en granne som sjöng! SJÖNG!! Det är helt sjukt, måste vara så att den här mänskan sjunger i sömnen. För man kan ju inte vid sina sinnes fulla bruk sjunga vid kl 4!? Och det var nästan komiskt hur länge hon höll på. Har hänt tidigare på natten, så det måste vara sömnsång ;)
Anyways! Har sprungit lite ärenden, och ikväll är det föreställning! Nu har jag laddat med kaffe, och är redo för plugg.
Jag och My häromveckan, coola färger i bakgrunden ;)

Godnattlåt.


Honey I'm hoooooome

Hemma efter dagen! Hann med en sväng till SATS för träning och bastu, och sen var det föreställning! Förresten, det var ju någon som frågade om vart jag gick för att basta. Där har ni svaret, SATS! Skönt att köra efter träningen. Jättebra för blodcirkulationen att stretcha i bastun. Och så var det någon annan som frågade om någon bild och vad jag brukar ha på läpparna som ger dem dess färg, och svaret är faktiskt ingenting. Det är min naturliga läppfärg!
Ska smörja in ryggen med tigerbalsam nu, och lägga mig med vetekudden. ;) Tudilooooo

God morgon!

Gick upp vid 8 för att hinna meditera och gå en morgonpromenad. Jag värderar verkligen min me-time, för jag tycker det är så viktigt att varje dag vara medveten om vad man gör i sitt liv och vad man fyller sina dagar med. Det är så lätt att fastna i all stress och göra saker bara för att göra det, istället för att lägga en tanke på varför man gör det. Jag glömmer själv att andas, då och då.Så jag tycker ni alla ska ta er tid till att fundera över livet, och över just vad ni vill med livet. Ser man målet är det mycket lättare att hitta vägen dit.

Tramsit

My (ni vet My, min kära vän) jobbar ju för Tramsit som reporter! Hon är ju så duktig! Här är en video från Finest Awards där hon intervjuar lite olika, bla mig :)
http://www.tramsit.se/video.php?id=1238

Tänkte att det vore sjuuuuukt intressant för er att se vad jag handlat idag

Gick en sväng till Fältis vid mig! Kände att jag ville ha lite tillskott, så jag kom hem med Antioxidanter, Multivitamin och b-vitaminbrus. Mummmmma. (nej mamma, jag ska inte dricka för många såna)  Och så gick jag till Akademibokhandeln för att kolla lite, och hittade en liten bok om kärlek! Bara massa citat. Älskar citat! Tycker det är så inspirerande. Köpte också en liten pin för att stödja Hjärt-och lungfonden. Gör det du med!
(titta så fint jag ställt upp allt)

Hur grym är inte den här låten?!

Whitney är min drottning. Ingen kan mäta sig med henne.
Ska hoppa in i duschen nu. Fan vad jag älskar att duscha. Måste ju vara nåt av det bästa som finns. Skriver lite senare.

Fantastiskt!

Fan vad det betyder mycket när våra största artister går ihop och gör sånt här. Jag ryser sönder i rappen på slutet. Och det bästa, när Michael kommer in andra gången. Kommer aldrig glömma första gången jag hörde den biten. Finner inga ord att beskriva känslan.

Fettisdagen

Förresten! Är det inte helt sjukt vilka konstiga dagar vi har egentligen. Vi firar Alla hjärtans dag, Kanelbullens dag, Fettisdagen, Våffeldagen och allt var det är. (bara en massa ätardagar hehe)
Jag stöttar det! Det är ju kul. Det spice-ar till vardagen lite. Men ändå. Mysko hur dagarna kommit fram. Och blivit en samhällsgrej. Blev tvungen att googla fettisdagen. Tydligen är det för att det är dagen innan påskfastan! (och därför måste man svulla bakelser?)  Och så finns det några andra teorier som vi inte behöver gå in på. Lite intressant fakta bara.
(ännu roligare att jag bildgooglade "semla")


Helloooooo

Sitter hemma med plugget och min vetekudde. Det är nåt av mina bästa köp ever! Jag sov till och med med vetekudden. Fast inte under ryggen. Utan i min famn. hehe.
Såg just ett avsnitt av Fresh Prince i Bel air som jag inte sett! Jag är i princip uppvuxen till Fresh Prince (och vänner, och Urkel, osv..), så jag blev förvånad att jag missat detta. Sjukt bra var det. (bara så ni vet) (ring intresseklubben)
Jag saknar min familj väldigt mycket just nu! Mamma, pappa, mina kusiner, min moster, mina närmsta vänner. Och jag vet att ni läser min blogg, så all min kärlek till er! Önskar ni vore här. Eller att jag vore där. Fast ni är ju alla lite utspridda. Så då skulle det bli en jorden runt-resa. Men man kan ju önska.
Nu ska jag göra lite te, och fortsätta plugga! Pussokram!

Jag gillar ordet vetekudde

Har pajjat min rygg, så igår handlade jag en vetekudde och Tigerbalsam! Dessa två saker kommer användas flitigt de närmsta dagarna. Vetekudden innehåller, som namnet hintar om, vete! Den stoppar man i mikron, så den blir varm, och lägger den på området som gör ont. Riktigt mysig är den. Luktar lite vete också. Som nybakad bröd. Fast inte riktigt. Men nästan. Så nära man kommer nybakat bröd, fast utan brödet.
Och tigerbalsam är ju tigerbalsam, luktar väldigt starkt. Ska försöka att inte peta mig i ögat när jag använt det. Ibland kan jag få såna tvångstankar, att man bara måste klia sig i ögat, fastän man vet att man inte får. Typ som när man har ett blåmärke, och inte kan låta bli att trycka på det. (Ni gör också så va?)
Men nu ska jag verkligen inte göra det.
Och så vila på det. Det blir nog bra. Känns dock riktigt tråkigt att jag missar en grej jag skulle gjort idag...en helt sjukt rolig grej. Kan berätta imorgon.
Då ska jag tända lite ljus och mysa med min kudde dårå! Tjing tjong


Just ja!

Felicia som kommenterade det här inlägget, du verkar vara en klok tjej! Kör på din grej, gör det som känns naturligt och precis som du själv känner!

Blir glad när ni kommenterar vad ni känner och så vidare...:)

Godnatt!



Hjärtan

När man kommer till jobbet och det ser ut så här på ens plats blir man glad! Vaniljhjärta, gelehjärtan, ballerinakex och en lapp med fina ord :) Tack Jennifer! Måste säga att vi har en väldigt fin ensemble. Mysig gemenskap, och peppande! Har kört föreställning idag, och den här jobbhelgen är slut. Torsdag kör vi igen.
Hoppas ni har en fin dag!

Happy Valentines Day!

En stor puss på Alla hjärtans dag! Hoppas ni känner kärleken lite extra idag :) Vi är ingenting utan varandra.

Då drar jag till jobbet. Himlans trötter. Två föreställningar idag. Tjoohooo. Puss


Ni MÅSTE gå in på den här länken. Jag dör. Detta är så fantastiskt. Jag ryser igenom hela videon.

http://www.youtube.com/watch?v=LruxGdy3PFI

Lite spontant sådär


Svaren till frågestunden! Den snedställda texten under frågan är mitt svar!

Postat av: H.

Vad tycker du om Sebastian? :)

2010-02-04 @ 11:47:46

Sebbe är grym! Riktigt duktig! Och flummig. Vi gillar flummiga människor!

Postat av: jennifer

Hur kommer det sig att du, som ändå är så ung, förstår dig på livet så otroligt bra? Det är helt otroligt och du är en person som verkligen inspirerar mig. Kram! <3

2010-02-04 @ 12:01:29

Man tackar :) Antar att du fått den bilden av att läsa bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Ens erfarenheter i livet bygger en som människa.

Postat av:

Skriver du egna låtar?
Vilket skivbolag är du signad på?
Du är grym!

2010-02-04 @ 12:56:26

Åh tack! Ja det gör jag. Är signad till Made in Sweden by Meriola. Andreas, Anders och Lailas bolag.

Postat av: anna

1 vem är din svenska favorit artist?
2 vem är den snyggaste kändiskillen tycker du? en svensk

2010-02-04 @ 13:24:21

1. Patrik Isaksson och Darin

2. hmm… ja du…Andreas Wilson är snygg!

Postat av: cicciandersson & Selma <3

Kan inte du kolla våran blogg och
kanske kommentera?!
skulle betyda mycket (:
vi har skrivit en sak till dig där!

Janet? Du är en underbar person,
en av dom som vi VERKLIGEN ser upp till!
VI VILL SÅ GÄRNA TRÄFFA DIG & SE DIG SJUNGA LIVE!
så våran fråga är:
kommer du inte och sjunger snart i Göteborg?

massor av kramar till dig<3

2010-02-04 @ 13:25:22

Vad fint ni har skrivit på bloggen! Tack söta! Ingenting planerat i Göteborg än så vitt jag vet. Men håll utkik på bloggen! Stor kram!

Postat av: Jossan

Vad älskar du mest i livet?

2010-02-04 @ 14:03:43

Förutom kärlek i sig, så är det musik. Finns ingenting som kan mäta sig med musik. Det är mitt liv.

Postat av:

Kan du skicka hem en autograf till mig?!

2010-02-04 @ 14:25:57

Det blir liiite knepigt när jag inte vet vem du är eller vart du bor!

Postat av: emmah (:

Hur var du när du var liten?
Favoritfärg?
Favoritfilm?
Favoritmat?

2010-02-04 @ 14:26:51

1. Jag var en glad jävel. Och nyfiken av mig. Ungefär som nu ;)

2. Olika nyanser av blått!

3. Into the wild, Blood in Blood out, The Notebook

Postat av: Erin

What are you going to work on after Grease? What do you hope to accomplish this year? (I don't speak Swedish - sorry :-( )

2010-02-04 @ 14:33:09

My 2nd album is the next project!

There is ALOT I want to accomplish. Making an album with the best material I've ever had is on of the things.

Postat av:

Vilken typ av person var du i skolan? Hur mycket poäng gick du ut med i 9:an? Du är grym :)

2010-02-04 @ 15:51:06

Ja du…jag var den där som hela tiden skulle räcka upp handen och fråga grejer. Samtidigt som jag var den störiga tjejen som aldrig kan vara tyst…tror jag gick ut med 245 om jag inte minns fel. Tack! :)

Postat av: Emilia

Hur skulle du beskriva dig själv med egna ord? Och kan inte du börja ha lite spelningar snart, I miss you so much! Sen vill jag bara som vanligt säga; Tack för att du finns finaste ängel. Du är GULD värd<3

2010-02-04 @ 16:50:20

Tack fina du! Jag skulle beskriva mig som passionerad, ambitiös, kärleksfull och glad :)

Postat av: beatrice

har du någon ny musik på g? :)

2010-02-04 @ 16:59:09

Jobbar på nya plattan som sagt under våren :)

Postat av: AnnaaOlson

Janet :D
Vad e det ditt tips om man vill synas mer med sin sång och sånt?=)
Massa med kramar o pussarn Annaa!

2010-02-04 @ 17:06:43

Uppträd och var med i så många sammang där du får sjunga, som möjligt! Det är så man utvecklas bäst!

Postat av: non swedish sorry for the english

hi
what do you think of the play reunion did you get asked?

when are we hearing new music

whats happening after grease

when are you releasing in america

 

2010-02-04 @ 17:18:37

Hey!

1. Im happy for the girls! That was never even an option, I'm very happy doing my own thing :)

2. Its coming!

3. Focus on my next album!

4. Time will tell :)

Postat av:

ska du flytta tillbaka till Göteborg senare? :)
häärlig blogg, puss och kram <3

2010-02-04 @ 21:17:22

Tack! Göteborg kommer alltid vara mitt hem, men att jag skulle bo där igen kan jag inte se hända. Kram!

Postat av:

Känner du nån som herer Jennifer lehrman?
Hon säjer typ att ni e jättebra kompisar x)

2010-02-04 @ 22:13:08

Jennifer är en supergullig tjej som har följt min karriär!

Postat av: sara

Vilka bloggar följer du? :)
och vad tycker du om bloggaren Kissie?

Du är bäst Janet, puss.

2010-02-04 @ 22:16:01

Gullig du är :) Jag följer mina vänners bloggar. Blogg är tjockare än vatten, Rebecca Simonssons, Alice Svenssons…det är nog de enda jag läser regelbundet! Vad gäller Kissie så tycker jag inte så mycket. En i grunden förmodligen gullig tjej, som fokuserar på att provocera. Men jag känner inte henne så jag kan inte döma!

Postat av: danny

Hi janet I am a fan in america love let go and heartache when can we americans can be able to purchase a janet leon album in the usa

2010-02-04 @ 23:50:37

Hi! I think its on some online shop, but im not sure!

Postat av: Sophia

Hey Janet, I'm also a fan from America. I was wondering, in what ways have you changed since your time in Play (2003-2005) until now?

2010-02-05 @ 03:27:23

Oh, hey :) I have changed a lot since that time. Anything else would be weird. Its been years and I've grown as a person, in every way! Being in Play was a big part of my life that I will never forget. :)

Postat av: Josh

Have you ever met Fanny?

2010-02-05 @ 08:25:21

Yes! Sweet girl!


Postat av:

Har du sett säsongen av made in sweden iår?
vad tycker du om Kims anklagelser mot Laila Bagge? Träffar du Kim något? Ska du göra en till platta? :) du är bäst!

2010-02-05 @ 08:33:50

Har försökt följa! Kims uttalanden tycker jag var extremt onödiga. Jag tycker det känns helt absurt att ta in media, och har man problem sköter man det själva. Laila har varit som en mamma för mig, så jag känner bara kärlek.

En till platta, yes!

Postat av: Ellinore

Vad har du för urspung? :) bara nyfiken! du är bäst Janet! Jag hoppas på en ny CD snart :)

2010-02-05 @ 08:35:56

Jag är persisk och spansk :)

Postat av: Alex

Om du fick välja precis som du vill, hur önskar du att din nästa skiva skall låta? - Har du några drömproducenter? - Vilken är ditt livs största önskan? - (förlåt om alla frågor hänger ihop, skriver ifrån mobil)

2010-02-05 @ 08:39:12

Min nästa skiva kommer låta som jag vill att den ska låta. Det får ni se.

Drömproducenter finns, jag har alltid velat jobba med Kanye West, Rodney Jerkins, Timbaland. Finns mångamånga jag vill jobba med!

Postat av: Isabella

träffar du aldrig Laila, Andreas och Anders längre? och vad ska du göra efter Grease? :)

2010-02-05 @ 13:40:29

Jorå, träffar dem med jämna mellanrum :) Svarat på Grease-frågan längra upp.

Postat av: DaveCooper

hey Janet havent talked to u in a while (i sent u the MJ CD couple years ago) how do u like being in a musical and which character do u play?
also how do u like working with marie serneholt?
tell her i said hi..ive met her a few times she may remember me - Dave

2010-02-05 @ 20:23:26

Hey Dave!

Love being in a musical, a whole new thing for me! I play Marty Maraschino in the original Grease. Working with Marie is great! Take care!

Postat av: Cecilia

Fina Janet, om man skulle se dig tillexempel på stan någon gång i göteborg, skulle du tycka det va löjligt/jobbigt om jag gick fram till dig och fråga om jag kan få ta ett kort tsm med dig?
och kanske fråga om en kram?! :)

Du är en underbar männsika, en fantastisk
förebild & en otroligt bra sångerska!
Massor av kramar<3

2010-02-05 @ 23:13:53

Nej!!! Klart du ska komma fram! Blir bara glad! Vad söt du är, tack!!

Postat av: Frida

Hur går det för Kim nu, man har inte hört mycket ifrån honom den senaste tiden?=)
Vet du om han har blogg, isåfall vad heter den;)?

2010-02-06 @ 11:59:00

Vet inte riktigt faktiskt!

Postat av: daniella

hejsan janet!
är det sant att du aldrig har haft en pojkvän??

kramar från daniella.

2010-02-06 @ 13:19:20

Ja det stämmer! Aldrig haft en riktigt pojkvän.

Postat av: S

Vad tycker du om Salem Al Fakir? :)

2010-02-07 @ 11:29:54

Jag har faktiskt ingen åsikt! Har inte riktigt lyssnat in mig på honom. But I will!

Postat av: Abbos de los abris

Tjena Janet!

Vart har du varit i hela mitt liv?

Hahaha :) hoppas det är bäst med dig MVH abbos

2010-02-09 @ 02:21:18

Ja du..…nån annanstans?! haha, detsamma!


Postat av: beatrice

Vad tycker du om Play's nya låtar? skulle du gratta dem om du såg dem eller skulle du typ vara sur, ha ha ;) konstig fråga .. Vem är trevligast av dem? Anais verkar jättesnäll, är hon det?

2010-02-11 @ 14:42:41

Jag tycker det är jättekul för dem att de kört igång igen! Det jag har hört av låtarna I like! Famous är grym, sjöng in demon för den för ett år sen! Anais är en skön tjej ;)


mmm.......harmony

Avslutade kvällen med ett pass på gymmet, och en stund i bastun. Faaaaaaaaabulous. Så skönt att vara igång igen! Har jobbat så mycket så orken att träna har inte funnits, men nu kör vi! Det är ju nåt av det bästa jag vet :) Det är helt otroligt vilken skillnad det gör på hur jag mår!

Imorgon är det dags för föreställning igen!

Sov så gott allihopa.


-


Finest Awards

Det var en trevlig kväll igår! Kul att presentera ett pris, Årets Modebutik, som gick till Topshop. Med all rätt!
Json var en av kvällens artister. HELT FANTASTISK. Grym på scen och hans låtar är definitivt nåt av det bästa jag hört i Sverige. GRYM!

Det blev en tidig kväll för mig. Jag och My drog oss hemåt vid midnatt, vilket var skönt. Så här dagen efter är man glad att man tog beslutet att åka hem tidigt ;) Tack till Finest och Subito för er bra kväll!

Precis delat...

0-33ea0f051a217eab799be2371eeaa0aa.png

Precis delat ut pris med Sebbe! Skööööj


AAAAAAAAH MÅNADENS LÅT HANDS DOWN


Tuesdays are good days

Helluu! Har sprungit ärenden idag. Har även under helgen lyckats paja min rygg, så jag stönar till när jag böjer mig. Gööött. Men det ordnar sig! Nu blir det ligga i sängen och bara vila. Imorgon är det Finest Awards, och jag och Sebbe (Karlsson, min kära Grease-kollega) ska vara med som prisutdelare. Ska bli kul! Och Farzad & Ramin är nominerade till Årets toppblogg så jag och Parisa ska supporta. De borde vinna! En av få bloggar jag följer frenetiskt!

Ser det...

21cbb62ee77c7b3d5e77a347bf06674b.png

Ser det här ut som en fantastisk måndagskväll eller vad? Man känner när kroppen behöver vila och en vitaminkick och då är det bara att ge den det när man hinner ;)


Det är en sån dag, då man inte vill göra så mycket annat än att tänka.


Aaaaaaaaaaaaah grrrrym låt


Kom nu våren

Jag är så glad. Sliten, men glad. För en period av stress och press har avslutats. Alltid när man testar något nytt är man, eller jag iallafall, osäker på hur det kommer att gå. Det enda som är klart är tron på sig själv. Och utifrån det är det bara att köra och göra det bästa man kan.

Det här kommer bli en fantastik vår. Utifrån alla aspekter.
Svarar på era frågor i veckan! Nu blir det att kolla film!

Det blev...

61d050dae9ec93cb83ff6e583470edc0.png

Det blev en galen kväll igår! Efter våra två föreställningar var det schlagerkväll på teatern så vi kollade på det innan vi drog vidare. Var hemma vid 06.30 så det blev en riktigt skön helkväll! Har fantastiska kollegor, så det kommer bli en rolig vår ;) idag ska jag vara så ledig jag bara kan. Ligga i sängen och kolla på teve. Äntligen är premiärhelgen avklarad!


Ojoj, här snackar vi en låt som betytt mycket i mitt liv.


Goddag!

Hade en riktigt skön kväll igår! Efter föreställningen träffade jag upp My hos en kompis, och så blev det en liten runda på stan.
Som ni ser på bilden hade jag superlockigt hår igår, och det är så roligt för jag har ju peruk i Grease, och då fnular man upp håret så peruken ska sätta sig fint. Och när man släpper ut det sen, är det ett enda stort burr! Om man nu inte känner för att stå en timma och styla om, så är det bara att köra och vara glad ;)
Nu ska jag äta lite frukost, vi har två föreställningar idag! Matiné och kvälls. Ska bli spännande att se hur man känner efter 6 timmars show. Ha en bra lördag! :)
bilden är snodd från stureplan.se

På Ambassadeur...

0-3f29c00dddeeb0419a4072a5999601b9.png

 

På Ambassadeur med My, grymt att ses igen, jobbat så mycket båda två den senaste tiden så det blir svårt att ses! Lets dance efterfesten nu, skön musik!

 


En av världens absolut bästa låtar. Hörde den nyss och insåg det på nytt.

Den har betytt väldigt mycket för mig, den här låten.

Hallå hallå

Solen skiner, och snön smälter! Vi har haft vår premiär, och det var fantastiskt kul! Så jag är glad! Känns helt overkligt att vi äntligen ska börja jobba på riktigt. Inga mer långa rep varje dag, nu är det föreställningarna allt krut ska läggas på. Det är samtidigt sorgligt, att lämna en så intensiv period bakom sig, och inte få träffa alla människor som jobbat med det varje dag. Men nu kör vi igång! Det är helt otroligt hur mycket man kan utvecklas på en så kort period, och genom ett enda val i livet. Jag har vuxit på alla sätt, och är så himla glad att jag valde att göra den här resan!
Det är fantastiska människor man jobbar med, och det ska bli spännande att se hur den här våren utvecklar sig.
Poppo var ju tvungen att åka hem till Göteborg igår, och så kom mamma och pappa istället. Det mest fantastiska stödet. Efter premiären åkte vi alla till Nalen för att skåla och fira!
Idag har jag bara vilat. Och om ett par timmar är det dags att bege sig till teatern för kvällens föreställning!
Hoppas ni mår bra! Ska svara på era frågor efter helgen! Pussokram!

FRÅGESTUND

Vi kör lite frågestund! Skriv i kommentarerna och fråga om det är något ni undrar så svarar jag på allt! Puss!

Hej!

Hemma nu efter dagen! Lååång dag, men riktigt kul! Avslutade med genrep av Grease, där några av mina nära var och kollade.
Bild från plåtningen imorse, snodd från Rebeccas blogg.

Mitt hjärta...

66bf5ec9fe06aed47de060f91504e195.png

Mitt hjärta Poppo är äntligen här! Så glad!


Plåtade imorse...

4a2fef04bc4642e36b1add3de19c848c.png

Plåtade imorse med dem här snygga brudarna


Kom hem för en stund sen.

Började imorse och blev klar vid 23. Trötter. Men kul har vi :)
Imorgon ska jag upp tidigt för en rolig plåtning. Sen ska jag till teatern. Och höjdpunkten förutom genrepet inför premiären.....min bästa vän Poppo kommer upp till Sthlm. Och sen kommer mamma och pappa på torsdag. Finns inget stöd som det från familjen. Jag känner mig så lyckligt lottad som har så många som finns där för mig. Och just imorgon och övermorgon. Dagen innan premiären och själva premiärdagen. Man är alltid stressad och nervös. Det är fullkomligt naturligt. Men att ha 3 av de personer som betyder mest i hela världen hos sig, och som kommer enbart för att stötta, det är en fantastisk känsla. Det ger alltid perspektiv på saker och ting. Man går runt och stressar upp sig för småsaker, som självklart också är nödvändigt, men att ha familjen hos sig när det är som mest, gör allting så mycket lättare. De inger ett lugn, som är ovärderligt.
Och nu är det dags att lägga sig. Sov så gott allihopa.

Natti.


Riktigt bra dag, speciellt för att vara en måndag

Hej!

Avslutade dagen med att jag och Nour gick och kollade på en kompis, Ramin, som skulle göra sin stand-up debut på Bungy Comedy! Riktigt kul :) Förstår ni hur nervöst det är?! Jag blir helt till mig av tanken att man ska stå och få folk att skratta. Kan ju inte finnas något läskigare! Vänner som kör stand-up säger själva att det är samma skräck innan varje gång man ska ställas sig på scen...snacka om att möta sin rädsla. Verkligen credd till dem!
Jag har alltid tyckt stand-up är sjukt kul, men bara gått någon enstaka gång! Ska definitivt börja gå oftare, finns ju inget bättre än att sitta och skratta ;)
Sov gott!

Sängen hemma...

126e15d7772412f8573d3cd5c41978c2.png

Sängen hemma hos Maggan i musikalen! Vi repar mitt nummer! Sjukt dålig bild, men sängen syns ju!


Är på...

0-6b8056236a90be300b1dcce3970f8e14.png

Är på teatern! Lili till höger är vår pressansvariga, vi har jobbat ihop sen Made in Sweden, men inte setts på ett tag så det var jättekul att träffa henne igen! Vi gjorde en liten fotning som våra karaktärer för Aftonbladet Klick, och de är hon som sköter allt! 


RSS 2.0